Спечелете iPhone 7 32 GB


Краен срок - 16 януари 2019

През този празничен сезон се забавлявай на макс и докато го правиш, може да спечелиш чисто нов телефон iPhone 7!

Освен голямата награда iPhone 7, на десетима от вас ще подарим и новия албум на Clean Bandit.

Само последвай плейлиста Topsify Bulgaria Top 40 чрез бутона „ВЛЕЗ, ЗА ДА УЧАСТВАШ“ по-долу, за да участваш в нашата игра и слушаш най-горещите хитове в България!

НАГРАДИ

1 (един) смарт телефон iPhone 7 32 GB;

10 (десет) компактдиска (CD) с новия албум на Clean Bandit “What Is Love”.

От първоначалната дата на играта, участниците, желаещи да участват, се логват на Уебсайта на играта https://campaigns.topsify.com/app/13889/iphone-7  и следвайки инструкциите там:

А)  чрез кликване на съответния бутон се записват да следват плейлиста Topsify Bulgaria Top 40 в Spotify, и

Б) се съгласяват Topsify.com да вземе данните им от профилите им в Spotify.com.

    Чрез участието в играта всеки участник потвърждава, че е прочел и се съгласява с:

А) тези официални правила;

Б) Правилата за ползване на Spotify, намиращи се на https://www.spotify.com/bg/legal/end-user-agreement/ и всички други изисквания на играта;

    В допълнение, чрез участието си в тази игра всеки участник потвърждава, че е прочел и разбира политиката за поверителност на Spotify, намираща се на https://www.spotify.com/bg/legal/privacy-policy/.   Съвместни участия не се приемат. Участниците могат да направят само една регистрация за участие.

До 7 (седем) дни след крайната дата на Играта Организаторът или негов представител ще избере на случаен принцип имената на 1 (eдин) печеливш, който печели Голямата награда iPhone 7. След това Организаторът или негов представител ще избере на случаен принцип имената на 10 (десет) печеливши, които печелят компактдиск с новия албум на Clean Bandit “What Is Love”.

Оповестяването на печелившите ще се извърши чрез изпращане на отделни лични имейли до всеки печеливш до 7 дни след изтеглянето на печелившите.

Организаторът ще се свърже с всеки един от печелившите на имейл, посочен в данните на Spotify.com. Спечелилият Голямата награда ще получи своята награда от офиса на Организатора, чийто адрес печелившият ще получи в имейла. Всеки един от спечелилите компакт диск с новия албум на Clean Bandit “What Is Love?” ще получи своята награда по куриер за сметка на Организатора.

Награди, непотърсени (липсва отговор от печелившия) в 7-дневен срок от оповестяването на печелившите, ще бъдат раздадени на случаен принцип между останалите участници, регистрирали се по време на Играта.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара