Спечелете билети за Sofia Open


Краен срок - 27 януари 2019

В понеделник започва първият за сезона турнир от Големия шлем в тениса - Откритото първенство на Австралия. В тази връзка Tennis.bg отново ще предложи своята традиционна игра с прогнози.

Всеки един ден от надпреварата ще може да отгатвате развоя на мачовете на своите любимци, да трупате актив, а при успешно представяне и да спечелите. Този път ще бъдат отличени първите трима в крайното класиране. Първите двама ще получат от Tennis.bg пакетни билети за Sofia Open (за всеки един ден от турнира), а завършилият на трето място ще вземе дневен билет за състезанието в София и плажна кърпа на Tennis.bg.

По време на всеки един от двете седмици на Australian Open ще бъдат предлагани най-интересните мачове, които ще можете да прогнозирате. Те ще бъдат с различна сложност и именно на тази база, ще носят различен брой точки определен от екипа на сайта.

Също така отново ще може да се възползвате от допълнителни бонуси. Първият е начален за 50 точки - ако споделите играта с приятелите си във Facebook. Това трябва да стане чрез специалния линк за целта в секцията на играта.

Вторият е свързан с шампионите в надпреварата. Можете да добавите по 50 точки за всеки един познат. Тук срокът за участие е до 21 януари в 01,00 часа.

Отново ще припомним, че щом прогнозирате мач, Вие залагате 10 точки. Ето защо не бива да Ви учудва, ако в самото начало имате отрицателен актив. При правилно прогнозиране бързо може да спечелите много повече.

При отказване на състезател в хода на определен мач, заложените 10 точки ще се възстановяват. Както и в предходни игри, за да участвате в разпределението на наградите, трябва да сте прогнозирали минимум 40 срещи в хода на цялото състезание.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара