Спечелете всеки месец 100 лв. в брой или безплатен наем на автомобил


Краен срок - всеки месец

Включи се в промо играта с награди на Top Rent A Car!

Участвайте в играта на Top Rent A Car и печелете награди всеки месец - безплатен наем на автомобил на стойност до 200 лева или 100 лева в брой.

Всичко, което трябва да направите, е да харесате Facebook страницата ни (където снимката, ще бъде качена) - Top Rent A Car Bulgaria и да ни изпратите весела снимка на Вас или компанията Ви заедно с автомобил на Top Rent A Car. На края на месеца печели снимката, събрала най-голям брой харесвания!

Стъпки за участие
#1 Изпратете ни весела снимка на Вас или компанията Ви заедно с автомобил на Top Rent A
#2 Харесайте нашата страница във Facebook, където Вашата снимка ще бъде качена: Top Rent A Car Bulgaria
#3 Съберете най-много харесвания* и спечелете месечната награда в размер на 200 лева (под формата на безплатен наем на автомобил), или 100 лева в брой!

    Задължително трябва да харесате Facebook страницата ни: Top Rent A Car Bulgaria
    На снимката трябва да присъствате Вие или компанията Ви и автомобил на Top Rent A Car. Снимки, на които не е видно, че автомобилът е на Top Rent A Car няма да участват в класирането.
    Победителите имат право да получат паричната стойност на спечелeната награда 100 лева или до 200 лева за наем на автомобил от Top Rent A Car.
    Служители и роднини на служители, нямат право да участват в играта.
    Промоционалните условия за безплатен автомобил важат за наем на стойност до 200 лева (при по-висока стойност на наема, остатъкът се заплаща допълнително) и не включват гориво, допълнителни екстри и доставки.
    При използване на наградата за наем на стойност под 200 лева, остатъка не се прехвърля за следващи наеми.
    Победителите на ежемесечната игра ще бъдат обявявани на нашия уебсайт и Facebook: Top Rent A Car Bulgaria страница първия понеделник на месеца;
    Участниците дават съгласието си Top Rent A Car да използва изпратените снимки.
    Всеки месечен победител има право да участва отново след 6 месеца.
    Top Rent A Car запазва правотo си на промени на условията.
    * При съмнение за фалшиви/нереални харесвания, на някоя снимка, тя ще бъде дисквалифицирана и няма да бъде допусната до участие в класирането.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара