Спечелете 5⭐ почивка на море в Халкидики през Август


Краен срок - 22 юли 2019

‼ Играй и СПЕЧЕЛИ ‼

Искаш да спечелиш невероятна 5⭐ почивка на море в Халкидики през Август! 🏖☀
❓ Напиши като коментар 👉Да👈 и се включи в играта
❗ Победителят ще изтеглим на 22 юли 2019г.

Благодарим на всички участници и ви желаем успех!

В периода от 11.01.2019г. до 22.07.2019г.г. включително, всеки регистрирал в сайта своят имейл адрес потребител, участва в томбола за голямата награда. Регистрацията на мейл в www.travelportal.bg се извършва съобразно Общите условия и правила на сайта.

Всеки потребител има право да участва в играта само веднъж като регистрира своят имейл адрес.

На 22.07.2019г.г., на случаен принцип чрез томбола ще бъде изтеглен имейл адресът на потребител, регистриран за участие в Играта съгласно т. 4.1. от настоящите Общи условия, който ще получи награда по т.4 от настоящите Общи условия („Печеливши”).
  • До 17.00 ч. на 23.07.2019 г. спечелилият Участник ще бъде уведомен по имейл как да получи наградата си.
  • Печелившият потребилте ще бъде оповестен и на Facebook страницата на TravelPortal.bg на интернет адрес - https://www.facebook.com/TravelPortal.bg/

В томболата участват само регистрирали имейлът си в сайта потребители.

Играта се организира и провежда само на територията на Република България и е отворена за участие за всички физически лица с местоживеене в България, на възраст над 14 години, с изключение на служителите на Травел Портал ЕООД, членове на техните семейства, както и всички, взели участие в организацията и провеждането на играта.

Включвайки се в Играта, участниците се включват в томбола за спечелването на награда - " 5⭐ почивка на море в Халкидики през Август".

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаната награда по причини извън неговия обхват или възможности, организаторът си запазва правото да награди печелившият със сходна награда.

За да получи наградата си, спечелилият трябва да се свърже с Организатора в срок от 10 работни дни от датата на обявяването на спечелилия.

Организаторът на Играта не е длъжен да води кореспонденция за непечеливши претенции, при изтичането на срока на Играта или по други подобни поводи.

ЛИНК за участие

2 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара