Спечелете уникална Coca-Cola касерола


Краен срок - 22 януари 2019

***ИГРА***

Спечели уникална Coca-Cola касерола с приложението SimplyTastly. 🍝 Сподели в коментарите под снимката коя е твоята любима паста рецепта от кулинарното приложението SimplyTastly.🍝

Участвай до 22.01 и трима от вас ще спечелят по една Coca-Cola касерола. ❤

Успех! 🍜

За да участва, потребителят трябва да отиде на Facebook страницата „1001 рецепти” и да изброи в коментарите под игровия пост минимум една от любимите си паста рецепти от приложението Simply Tastly. Рецептите са достъпни за потребители след сваляне на приложението Simply Tastly. Приложението може да бъде свалено безплатно от Appstore, Google Play и Microsoft Store.

Обявяването на победителите ще се случи на 25.01.2019 г. на Facebook страницата на 1001 рецепти.

Наградите се предоставят на 3 (трима) от участниците, имащи право на участие в Играта според т. 4 от настоящите правила на томболен принцип.

Всички печеливши от тегленето ще бъдат оповестени до 3 (три) дни от провеждане на тегленето на Facebook страницата „1001 рецепти”  (https://www.facebook.com/1001recepti/).

Организаторът ще се свърже с финалистите във Facebook непосредствено след обявяването им, за да се информира за мобилен телефон и адрес за доставка на наградата. В случай, че предоставените от спечелилия данни за доставка на наградата (адрес и мобилен телефон) са неточни, Организаторът не носи отговорност за изпращането и предоставянето на наградата, а участникът губи правото си на награда и не му се дължат компенсации. Посоченият адрес трябва да е точен и пълен. Не може да бъде посочено друго лице за получаване на наградата, получаването е лично.

Наградите ще бъдат доставяни с куриер до адреса на печелившия, посочен от същия. Куриерът ще посети адреса максимум два пъти. Ако първият път печелившият не може да бъде намерен на адреса, куриерът оставя съобщение с адрес за контакт и телефонен номер. Ако по време на второто посещение печелившият не може да бъде намерен на посочения адрес, той / тя може да получи своята награда на адреса, посочен от куриера в съобщението (офис на куриера).

Награди, които не са доставени на адрес при нито едно от двете посещения, ще могат да бъдат потърсени в офис на куриера до 2 седмици след първото посещение на куриер на адреса. Награди, които не са потърсени от печелившия в рамките на този срок, нито в срок от 1 месец от спечелването им, ще се считат за нежелани и печелившият (ите) губят право да ги получат.

Организаторът ще поеме всички разходи, свързани с доставката на наградите до адрес на печелившите, както е описано в т 9.3. и 9.4.

Срокът за доставка на наградите от куриер, за сметка на Организатора, е 2 месеца от теглене/обявяване на печелившите и най-късно 2 месеца след датата на приключване на Играта. На печелившия се предоставя номер за контакт с представител на Организатора, в случай че е възпрепятстван да получи наградата си по обективни, непредвидени причини (0800 12345). Ако печелившият не може да получи наградата си тогава, когато тя бъде доставена от Организатора по причини, за които последният не носи отговорност, печелившият ще разполага с 2 седмици да вземе наградата си от офиса на куриера, считано от момента, в който печелившият е надлежно уведомен (виж т. 10.4).

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара