Спечелете 10 ваучера от Лили Дрогерие, всеки на стойност 100 лв.


Краен срок - 31 декември 2018

Празниците носят красиви емоции и много подаръци! 🎄 🎁 Включете се в играта на Лили Дрогерие и Procter & Gamble и може да спечелите един от десетте ваучера за пазаруване в нашите обекти, на стойност 100 лв. ‼

За да се включите в играта:
1. Купете подаръчни комплекти: Gillette, Oral-B, Old Spice, Head & Shoulders, Pantene или Aussie;
2. Регистрирайте касовата бележка, която съдържа гореизброените подаръчни комплекти, на Фейсбук страницата на Лили Дрогерие
3. Харесайте страницата на Лили Дрогерие;
4. Споделете публикацията с играта.

На 4-ти януари, на случаен принцип, ще бъдат изтеглени десетима късметлии, които ще получат ваучер за пазаруване в нашите магазини!

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта, са:

10 ваучера за пазаруване в Лили Дрогерие, всеки на стойност 100 лв.

В Играта може да участва всеки, който отговаря на изискванията за право на участие на Официалните правила и който е:

 - Харесал официалната Фейсбук страница на Лили Дрогерие, на която се провежда играта;

- Регистрирал касова бележка, която съдържа покупка на подаръчен комплект с марка Gillette, Oral-B, Old Spice, Head & Shoulders, Pantene, Aussie в периода на играта – 1-31.12.2018г.;

- Споделил публикацията с играта;

Наградите ще се теглят в присъствие на представител от маркетинг отдела на Лили Дрогерие.

Всички участници, които са изпълнили условията, посочени в т.6.1., ще участват в томболата за определяне на печелившите участници. Имената на спечелите участници ще бъдат обявени на фен-страницата на организатора във Facebook на адрес https://www.facebook.com/LillyDrogerieBG до 18:00 часа на 04.01.2018г.

Печелившите трябва да изпратят на лично съобщение трите си имена, телефон за връзка и удобен Лили Дрогерие магазин за получаване на наградата. Спечелилите участници в играта, които не са се свързали с организатора до 7 (седем) дни от публикуване на имената на фен страницата на организатора, губят правата си върху спечелената награда.

Наградата ще бъде изпратена от Организатора на играта до посочения от печелившия участник най-удобен за него магазин Лили Дрогерие в срок до десет работни дни от датата на посочване на магазина от негова страна. При получаването на наградата печелившият трябва да представи документ за самоличност. В случай, че участник, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и лична карта за идентификация. При липса на Лили Дрогерие магазин в населеното място, където живее спечелилия участник, наградата се изпраща по куриер, след предоставяне на точен адрес на участника.

Играта не е обвързана с Фейсбук по никакъв начин и не е спонсорирана, организирана или подкрепяна от него. Получателят на споделената от участниците информация не е Фейсбук, a Организатора. В играта не могат да вземат участие лица, ненавършили 14-годишна възраст. В случай, че в играта желаят да участват лица, ненавършили 18 години, или поставени под запрещение, то участието им е възможно единствено със знанието и съгласието на техните родители или попечители.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара