Спечелете кошница с мезета и 2 подаръчни сета от Молерите


Краен срок - 17 декември 2018

Време е за зимната игра на Молерите!

Навън вече застудява, а какво по-хубаво, в зимните дни, да се сгреем с чаша вино и да похапнем вкусни мезета от Молерите в компанията на своите близки. Включете се в нашата игра „Снимка изпрати, награда от Молерите спечели!„ и участвайте за апетитни награди! 😋🍷

Ето и правилата:

✔Снимай своята добре аранжирана трапеза, на която присъстват мезета от Молерите
✔ Публикувай снимката в коментар под този пост
✔ Очакваме вашите снимки до 23:59 часа на 17.12.2018г.
✔ Всеки участник има право да участва само с един коментар
✔ Трима от всички публикували снимка, която отговаря на условията на играта, ще спечелят награда.
✔ Победителите ще обявим на 18.12.2018г., а наградите са:

Голямата награда: кошница, пълна с мезета от Молерите и бутилка вино.
2 подаръчни сета, съдържащи три броя мезета Молерите и престилка "Молерите".

След промяната на чл. 13, ал. 1, т. 21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ), в сила от 01.01.2017 г., паричните и предметни наградите, получени на случаен принцип подлежат на данъчно облагане и деклариране. Предоставящите предметни награди с пазарна стойност от 30,00 лв. и повече, следва да издават на наградените физически лица служебни бележки по образец за удостоверяване на стойността на непаричния доход. Физическите лица, получили предметни награди имат ангажимент за деклариране на дохода и плащане на данък общ доход (ДОД) за своя сметка.

Всеки участник може да участва един път като публикува снимка на своята трапеза, на която присъстват продукти на Молерите.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците са: 2 подаръчни сета със слайсове и престилка, включващи Пастърма говежда Молерите слайс 80 гр., Филе Елена Молерите слайс 80 гр., Домашна луканка Молерите ( прясно говеждо) , 170гр и Престилка "Молерите", както и 1 кошница с Пастърма говежда Молерите слайс 80 гр., Филе Елена Молерите слайс 80 гр., Луканка дивечова Молерите, 170 гр., Луканка домашна Молерите (с говеждо), 170гр., Суджук домашен Молерите (телешко и конско), 160 гр., Панагюрска луканка Молерите, 170 гр., Бутилка червено вино.

Определянето на печелившите участници, участващи в актиността ще се извърши на случаен принцип, на 18.12.2018г. в централния офис на Адвъртайз БГ ЕООД, находящ в жк. Манастирски Ливади, ул. Пирин 73, ет.2. 14. Организаторът си запазва правото да промени вида или броя на наградите в срока на Активността, като е длъжен да оповести за това единствено чрез официалните правила.

Печелившите ще бъдат обявени на интернет страницата https://www.facebook.com/molerite.bg/ в деня на тегленето. За да получат наградите си, Печелившите трябва да се свържат с Организатора посредством лично съобщение във Фейсбук. Ако Печелившите не изпратят лично съобщение във Фейсбук или не се свържат със страницата на Молерите в рамките на посочения срок, ще се ппределят друг/и победители по описания по-горе механизъм.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара