Спечелете много награди от новогодишната игра с късмети на BG-Mamma


Краен срок - 6 януари 2019

Новогодишната нощ наближава, а с нея и очакванията и надеждите ни за здрава, още по-успешна и прекрасна 2019 година.

Изтеглете своето късметче от BG-Mamma и научете какво е приготвила за вас новата година.

В периода от 07.12.2018 г. до 06.01.2019 г. всеки може да изтегли своето късметче от Новогодишната игра на BG-Mamma

Всеки регистриран и логнат потребител, изтеглил късметче, участва в томбола за подаръци, осигурени от BG-Mamma, СИМА, Dove Men+Care, Seewines и Gancini.

    Всеки има право да тегли неограничен брой късмети през периода на играта.
    В томболата за награди се включват само имената/прякорите на регистрирани и логнати в BG-Mamma потребители.
    Тегленето на късмети всеки ден повишава шансовете за спечелване на награда от томболата.
    Всеки участник може да участва в играта само с един потребителски профил.

На 10.01.2019 г., на случаен принцип чрез томбола, ще бъдат изтеглени участниците, печелещи награда. Потребителските имена на печелившите ще бъдат публикувани на 14.01.2019 г.

Всеки потребител има право да тегли неограничен брой късмети през периода на играта, като тегленето на късмети всеки ден повишава шансовете за спечелване на награда от томболата (за един календарен ден се осъществява един запис в списъка за томболата, независимо от броя късмети, изтеглени през този ден).

Всеки участник може да участва в Играта само с един потребителски профил.

На 10.01.2019 г., на случаен принцип чрез томбола ще бъдат изтеглени имената/прякорите на потребителите, регистрирани за участие в Играта съгласно т. 3.1. от настоящите Общи условия, които имат право да получат подарък по т. 4 от настоящите Общи условия („Печеливши”).

До 17.00 ч. на 14.01.2019 г. имената на печелившите ще бъдат публикувани на страницата на играта на адрес: http://www.bg-mamma.com/?action=koleda2018
За да получи наградата си, всеки от печелившите трябва да се логне с профила си и да попълни съответната форма под полето, указващо подаръка, който е спечелил.

В томболата не участват служители на НЕГ.БГ/BG-Mamma и нелогнати потребители. Те имат право да теглят “късметчета”, но няма да бъдат включени в томболата за подаръци.

Подаръците*, които ще бъдат разпределени чрез томбола на Печелившите, са както следва:

- 20 спортни бутилки с логото на BG-Mamma
- 20 дамски несесера с логото на BG-Mamma
- 20 торбички с тефтер и химикалка с логото на BG-Mamma
- комплект смесители Coral
- душ система Euphoria 27296002 с термостат
- комплект тръбно окачване 600 мм с ръчен душ Idealrain Soft B9425AA + подарък хавлиена кърпа
- ръчен душ Idealrain Evo Round 110мм B2231AA
- ръчен душ Idealrain Evo Jet 134мм B1760AA
- 20 броя къпкейк свещи от Gancini
- 10 броя свещи тип кутия бонбони от Gancini
- 20 броя вино Syrah Premium на Шато Коларово от Seewines

*Броят и видовете награди може да бъде допълван и след старта на играта.

Имената/прякорите на печелившите ще бъдат публикувани на уеб адреса на играта http://www.bg-mamma.com/?action=koleda2018 и няма да бъдат уведомявани лично от Организатора по имейл, лично съобщение или чрез друга форма на персонална комуникация.

Всеки печеливш може да разбере подаръка, който печели, след като се логне в сайта BG-Mamma и посети адреса на играта http://www.bg-mamma.com/?action=koleda2018, след което е необходимо да попълни формата, за да получи указания за получаване на подаръка.

Печелившите участници от гр. София могат да получат своите подаръци след 21 януари 2019 г. в офиса на НЕГ.БГ – BG-Mamma на адрес: гр. София, ул. “Д-р Христо Стамболски” 3, ет. 4 (при малкото НДК). За получаването на подаръка е необходимо да посочат потребителското си име и имейл адреса, с който е направена регистрацията им в BG-Mamma, както и персоналния код, който са получили на страницата на играта.

Печелившите, които са извън София (включително в чужбина), е необходимо да попълнят формата с данни за получаване на подаръка, посочвайки адрес на територията на Република България, и техният подарък ще бъде изпратен с куриер на посочения адрес за сметка на Организатора.

Непотърсени награди (в това число непопълнени формуляри от печеливши участници с данни за изпращане по куриер) в срок до 17 февруари 2019 г. включително остават собственост на НЕГ.БГ АД.

Печелившите нямат право да получат парична равностойност на подаръка, да го заменят за други продукти или да го преотстъпват на трето лице преди получаването му.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара