Спечелете "Един ден през декември" на Джоузи Силвър


Играта е приключила!

Печеливши:
Бонка Василева
Анелия Петрова
Радослава Колева
Елица Бургасчиева
Стела Маринска
Величка НайденоваИдват празници! Топли, уютни, мечтателни...

Да си стоиш у дома, да се радваш на малките очарования на живота, да прекараш време със семейството и да отделиш мъничко и за себе си - за онези сладки небрежни блага, които карат душата ти да лети.

Да гледаш коледни филми по телевизията, да се развихриш в кухнята и да опечеш любимите си коледни курабии или да прочетеш прекрасна книга!

Е, сега е моментът да те изненадаме и с нашата нова коледна игра - "Моята любима празнична книга". Ще разбереш повече за нея в следващите редове по-долу...

Предизвикваме те да ни разкажеш за най-най-най страхотната книга, която си чела по време на коледните празници. Коя е, защо те е вдъхновила, на кого би я препоръчала, защо се е отразила така дълбоко в душата ти и всичко друго интересно, което ти идва на ум за нея...

А ние ще подарим на 6 участника по 1 брой от любимата коледна книга на екипа на Edna.bg през 2018-а - "Един ден през декември" на Джоузи Силвър (от издателство "Ибис"). За да имате ново коледно вдъхновение под формата на чудесно четиво за празниците.

Нека ти разкрием малко повече за "Един ден през декември": това е трогателна и красива любовна история за шанса да срещнеш сродната си душа, магия, в която ще се потопиш напълно и която ще ти напомни, че по пътя към щастието съдбата поема по необясними пътеки.

Лори е напълно убедена, че любовта от пръв поглед съществува само във филмите. Но през един снежен декемврийски ден от прозореца на автобуса тя вижда чакащ на спирката мъж, в когото мигновено разпознава Единствения. Погледите им се срещат, следва момент на чиста магия и... автобусът потегля.

Убедена, че са обречени да се видят отново, Лори прекарва много време в опити да намери мъжа от спирката, когото така и не може да забрави.

Чак година по-късно те отново се срещат. Но случайността, която ги е събрала, прави любовта им почти невъзможна…

Разкажи ни за любимата си книга в Word файл, в рамките на максимум половин страница (шрифт Times New Roman, размер 12) и ни изпрати документа на редакционната поща edna@netinfo.bg. Не пропускай да ни напишеш и 3-те си имена, градът, в който живееш, адрес, както и телефон за връзка. Озаглави имейла си "Моята любима празнична книга".

Имаш време да го направиш от днес (6.12) до 23:59 на 16 декември 2018 г. А на 17 декември (понеделник) ще изтеглим шестимата победители на лотариен принцип и ще ги обявим тук, в сайта, както и във Фейсбук страницата на Edna.bg.

Очакваме те! Какъв по-прекрасен декемврийски подарък от това да спечелиш невроятна коледна романтична книга, с която да се поглезиш именно в почивните дни по Коледа и Нова година!

Нямаме търпение да научим кои са любимите празнични книги нашите читатели!Краен срок - 16 декември 2018

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара