Спечелете ваучер за 1000 лв. и всеки ден 5 ваучера по 25 лв. от коледния календар на Jysk


Краен срок - 24 декември 2018

Всеки записал се за коледния календар на JYSK, който ще се проведе от 1 до 24 декември 2018, ще бъде включен в тегленето на голямата награда – ваучер на стойност 1000 лева, който да използвате в някой от нашите физически магазини.

Всеки ден можете да спечелите един от пет ваучера на стойност 25 лева или допълнителни шансове в тегленето на голямата награда, които ще бъдат изобразени под формата на билети. За да спечелите, трябва да откриете 3 еднакви символа. Можете да участвате веднъж на ден, като щракнете на определената кутийка.

За да участвате, трябва да се запишете с валиден имейл адрес. Ако сте сред печелившите, ще се свържем с вас, за да ни оставите своите имена и да ви изпратим наградата.

Коледния календар ще продължи от 01.12. до 24.12.2018.*

* Всички, които са се записали за коледния календар преди 1 декември, ще участват в теглене на ваучер на стойност 100 лева, който да използват във физически магазин JYSK. Печелившият на този ваучер ще бъде изтеглен на 6.12.2018.

Общата стойност на наградите, които ще бъдат раздадени в коледния календар на JYSK, e 4100 лева.

Голямата награда се състои от ваучер на стойност 1000 лв., който да бъде използван в нашите физически магазини. Освен това, всеки ден от 1 до 24 декември можете да спечелите един от петте ваучера на стойност 25 лева, които да използвате в нашите физически магазини.

Печелившият на голямата награда ще бъде изтеглен на 27 декември 2018 и ще бъде оповестен не по-късно от 3 януари 2019.

Ще се свържем лично с всички печеливши и ще бъдат публикувани тук.

С участието си в тази промоция всички участници дават съгласието си, че са запознати и приемат настоящия регламент. Официалните правила за промоцията са изготвени и ще бъдат публично оповестени според законодателството на Република България. С участието си в тази промоция участниците се задължават да спазват всички правила, срокове и условия, както и тези на приложеното законодателство.

За да участвате в коледния календар, трябва да се запишете с валиден имейл адрес, като по този начин давате и вашето съгласие от JYSK да се свържем с вас на посочения адрес с информация относно коледния календар.

В промоцията имат право да участват всички лица, навършили 18 години, граждани на Република България и законно пребиваващи. Служители на JYSK и членове на тяхното семейство (деца, родители, съпруг/съпруга) не могат да вземат участие в промоцията.

Когато се записвате за коледния календар, вие автоматично се записвате и за нашия онлайн бюлетин, като по този начин ще можете да получавате информация за текущите промоции, нови артикули, вдъхновение и още много – можете да разгледате правилата и условията тук. Ако желаете да се отпишете, можете да направите това бързо и лесно като последвате препратката в най-долната част на получения имейл.

Печелившите на дневните награди ще бъдат помолени да предоставят своите имена и магазина, в който биха желали да използват ваучера, на имейл адреса, с който са се записали за участие. Печелившият на голямата награда ще бъде оповестен директно на имейл адреса, с който се е записал. Всички печеливши ще бъдат публикувани на JYSK.bg с име и фамилия.
Ако до 14 дни след изтеглянето на печелившия нямаме обратен отговор от него, ще бъде изтеглен нов печеливш.

Наградите не могат да бъдат заменени за паричната им равностойност.

За награди на стойност над 30 лв. ще бъде издадена служебна бележка и печелившият ще трябва да я декларира.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара