Спечелете уикенд за двама в хотел Ива и Елена, Пампорово


Краен срок - 17 декември 2018

❗❗❗ ИЗНЕНАДА ❗❗❗
ХОТЕЛ ИВА И ЕЛЕНА ПОДАРЯВА КОЛЕДЕН ПОДАРЪК НА ЕДИН ОТ ВАС !

💕УИКЕНД ЗА ДВАМА 💕

За да получите своя подарък е достатъчно да:
✅ харесате страницата на хотела, ако все още не сте
✅ споделете този пост на стената си с бутона Споделяне/ Share
✅ коментирате под играта като напишете "УЧАСТВАМ"

📌На 17.12.2018 ще обявим късметлията на страницата на хотел Ива и Елена, Пампорово
📌 Датата на настаняването ще бъде съобразена със заетостта на хотела и желанието на победителя
📌Състезават се само участниците, които отговарят на условията на играта

Пожелаваме УСПЕХ на всички !!!🎁🎁🎁

Състезават се само коментарите, които отговарят на условията. Взима се под внимание еднократно участие, без значение колко пъти сте коментирали под снимката на играта.

Победителят е 1 (един), избран на случаен принцип, спазил условията на играта и оставил отговор под публикацията. Името му ще бъде публикувано на стената на фейсбук страницата на хотел Ива и Елена, Пампорово (https://www.facebook.com/HotelIvaElena/ ) на 17.12.2018 г. в 11:00 часа. Ако видите своето име, Ви молим да ни изпратите лично съобщение във фейсбук, с което да ни предоставите трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка, за да ви изпратим ваучер за наградата. Участник, непотърсил своята награда в 10 (десет) дневен срок, губи правата си върху нея. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващ изтеглен участник, който отговаря на Условията за участие в Играта.

Наградата е 1 бр. “УИКЕНД ЗА ДВАМА” с включени закуска, сауна, джакузи, парна баня и паркинг в хотел Ива и Елена, Пампорово. Периодът за използване на ваучера е до края на зимния сезон 2018/2019 т.е до 14.04.2019г, съобразен със заетостта на хотела и желанията на печелившия.

Забележка: Вашите лични данни се обработват и съхраняват от "Ти енд Си Холидей" ЕООД единствено и само с цел участие в настоящата фейсбук игра. Предоставянето на всяка лична информация в кореспонденцията с нас, ще бъде обработвана и съхранявана в съответствие с действащите закони на Република България, и спазвайки Регламент (ЕС) 2016/679 от 27 април 2016.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара