Спечели новия Nokia 7.1 с Радио Fresh!


Краен срок - 30 ноември 2018

Ежедневието ни вече е немислимо без мобилните телефони, но изборът става все по-труден заради изобилие от модели с повече екстри – повече пиксели, мегабайти, знайни и незнайни приложения.

Представяме ви най-новите смартфони Nokia с чист Android™ и полезните технологии, които се вписват ненатрапчиво, помагат ни да сме по-ефективни, по-доволни, по-свързани...

Сега имате шанс да си спечелите новия Nokia 7.1, ако участвате в жребий отговоряйки вярно на въпросите на Nokia в официалната Facebook страница на Радио Fresh! Освен голямата награда, ще раздадем и 9 дневни награди – двоен билет за кино!

Новите смартфони Nokia 5.1 Plus  и Nokia 7.1 са част от семейството на AndroidOne™. Те  идват с гарантирани 3 години актуализации на сигурността, 2 години актуализации на операционната система, както и с готовност за ъпгрейд към Аndroid P (Android 9.0) За да пестят батерията, телефоните с Android One дават приоритет на вашите най-важни приложения, намаляват употребата на енергия докато са в джоба или чантата ви. Друго предимство е бързото зареждане на батерията с порт USB-TypeC  - цели 50% за половин час.

С новите  Nokia 5.1 Plus  и Nokia 7.1 съхранявате всичките си спомени с Google Photos безплатно и разполагате с неограничено висококачествено хранилище за снимки.

С помощта на софтуер, разработен от Google, телефоните с Android One са лесни за навигиране и готови да се персонализират направо от кутията, разполагайки само с ограничен борй предварително инсталирани приложения. С месечните актуализации на защитата  и интегрираната услуга за Google Play Protect, те са сред най-сигурните.

Новите Nokia 5.1 Plus  и Nokia 7.1  отправят сериозна заявка за смартфони с премиум параметри в средния ценови клас. Те интегрират в себе си най-новите технологии като изкуствен интелект и професионални функции на камерите, предоставят първокласно усещане и удоволствие при употреба.

Nokia 5.1 Plus - Достъпният флагман

Към днешна дата Nokia 5.1 Plus е един от най-достъпните смартфони с най-усъвършенствания за момента процесор на MediaTek – MediaTek Helio P60. Проектиран е да поема с лекота и прецизност големи натоварвания от игри, видеоприложения и множество задачи едновременно, смартфонът е идеален за по-взискателните мобилни геймъри и любителите на ТВ маратони..

Изкуственият интелект в Nokia 5.1 plus позволява адаптиране към начина му на ползване, разпознаване на лица и обработка на снимки в реално време. Споделяте двете страни на историята с #Bothie, защото #Selfie снимките и видео вече не са достатъчни. С Nokia 5.1 Plus разполагате с функцията Dual-sight, за да снимате с двете камери едновременно и имате възможност да споделите видеото или снимката на момента.  С добавените ефекти и емотикони ще правите забавни снимки, подобни на такива с приложения /например Snapchat /, но без досадни реклами и нужда от допълнителни инсталации.

Nokia 7.1 – Изкуствен интелект и последни иновации от Google

Nokia 7.1 впечатлява с висококачествени материали и изработка, които традиционно очаквате от смартфоните Nokia - oтпред е с алуминий 6000 и Gloria Glass, a за създаването му са внедрени процеси от бижутерството и изработката на най-скъпите часовници.

Nokia 7.1 е първият смартфон на Nokia, който идва с технология на екрана PureDisplay за превъзходно гледане с HDR качество. Той поддържа и функцията да възпроизвежда съдържание, което не е в HDR стандарт,  но го конвертира в такъв с помощта на специален модул, за да осигури възможно най-доброто качество на изображението при всякакви условия.

Nokia 7.1  разполага с чувствителна 12MP/5MP двойна основна камера с оптики ZEISS и два сензора за фокусиране, гарантиращ супербърз автофокус, който го отличава от останалите смартфони. Втората камера играе ролята на дълбочинен сензор за повече от всяка снимка. С технологията за HDR фотография камерата създава великолепни изображения при всякакви условия, включително при ниска осветеност.

Снимането на обект в движение е трудна задача и резултатът в общия случай не е добър, но за Nokia 7.1 това е като детска игра благодарение на двоен фотодиод, който имитира човешкото око и използва всички всички пиксели за заснемане на обекти в движение. Освен това Nokia 7.1 е горд член на  семейството на Android One, които пристигат с висококачествен софтуер, одобрен от Google. Това дава по-голямо пространство за съхранение и по-дълъг живот на батерията, а единствените предварително инсталирани приложения включват последните иновации с изкуствен интелект от Google. 

И двата нови смартфона - Nokia 7.1 и Nokia 5.1 Plus са готови за актуализиране до Android 9, който включва функции подсилени от изкуствен интелект. Те  правят устройството по-интелигентно, по-бързо и по-адаптивно, докато го използвате. Функцията за адаптивна батерия ограничава използването на енергията от приложения, които не използвате често, а функцията App Actions прогнозира какво ще направите, за да сте един ход пред другите. Тези функции допълнително рационализират използването на вашето устройство и  вашето Android изживяване.

Остани на линия, слушай Радио Fresh!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара