Спечелете уикенд в хотел Виталис или ваучери за кино


Краен срок - 30 ноември 2018

Спечели уикенд в хотел Виталис или ваучер за кино като изчислиш колко ще спестиш ако преминеш на природен газ, с помощта на нашия енергиен калкулатор.

Природният газ е един от най-евтините енергоизточници за дома и най-популярния избор за отопление, готвене и топла вода в Европа. Уредите на природен газ са икономични. С тях се отоплявате, готвите и си осигурявате томпла вода срещу много по-малко количество енергия. Коефициентът на полезно действие на газовото оборудване е почти 100%.
Използването на природен газ за битови нужди може да намали разходите Ви за отопление, готвене и топла вода с над 50% в сравнение с електрическата енергия. С природния газ си гарантирате сигурни и постоянни спестявания от месечните Ви сметки. Изчислете колко ще спестявате, ако преминете на природен газ, с помощта на нашия Енергиен калкулатор.

Право на участие в кампанията имат потенциални клиенти, които са пълнолетни физически лица, регистрирали се за участие в периода на кампанията, декларирали във формата за регистрация , че живеят в град в рамките на лицензионните територии на „Овергаз Мрежи“ АД.

Всеки потенциален клиент, отговарящ на условията в т.4, отговорил правилно на затворените
въпроси и попълнил формата за регистрация на промоционалния сайт gas.overgas.bg/sharean-
win/, участва в томбола за спечелване на двадесет предметни награди и една награда почивка.

Участниците, потенциални нови битови клиенти, изпълнили условията на кампанията и попълнили правилно формата за регистрация, получават право за участие в томбола, в която ще бъдат раздадени следните предметни награди: 10 (десет) ваучера за кино.

Участниците, попълнили правилно онлайн формата за участие, участват в допълнителна томбола за голямата награда - спа уикенд за двама в хотел Виталис.

Избора на свободна дата за спа уикенд в хотел Виталис ще бъде в периода 1.01.2019-28.02.2019 г. Спа уикенда включва две нощувки за двама в двойна стая, с включени закуска, обяд и вечеря и по една спа процедура на ден на човек.

Наградите ще бъдат изтеглени след приключване на кампанията и не по-късно от 7-ми декември 2018 г.

Всички спечелили, но непотърсили в срок до 10-ти декември 2018 г., посочените в настоящите правила награди, губят правото си да ги получат.

Участието в Кампанията не е обвързано с покупка на стока или услуга на Организатора.

Имената на всички победители ще бъдат обявени на фейсбук страницата на Организатора. Всички печеливши участници ще бъдат уведомени и по телефона в рамките на три работни дни от тегленето на наградите.

Победителите от лотариите, попълнили формата за регистрация на промоционалния сайт gas.overgas.bg/share-and-win/могат да получат наградите си от най-близкия клиентски център на компанията.

Наградите, за всички регистрирани през промоционалния сайт, се получават лично с документ за самоличност.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара