Спечелете спа уикенд в Хисаря и 20 дигитални рамки за снимки


Играта е приключила!

Имената на печелившите на двата вида награди ще бъдат публикувани във Facebook страницата на Nova Brasilia в максимален срок от 10 работни дни след окончателното изтегляне на победителите.



Не ти ли е домъчняло за баба?

Дa изпиете по едно кафенце и да си поговорите за нещата от живота. Защо не минеш да я видиш? Тя сигурно вече те чака. Пък може и да си направите една снимка заедно.

1 Качи снимка с баба на кафе.

2 Сподели я във фейсбук.

3 Играй за екскурзия до дестинация или една от много други награди.

УЧАСТИЕТО В ПРОМОЦИЯТА Е БЕЗПЛАТНО И НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА!

Механизъм – за да участва в Промоцията, всеки потребител трябва да премине през всички стъпки, описани по-долу, при което ще се превърне в „участник“:

Да влезе на сайта sbabanakafe.bg по време на периода на Промоцията, посочен в Раздел 2, т. 1 на настоящите Официални правила.

Да натисне бутон за качване на снимка или видео, за да стартира участието си в Промоцията. Снимката или видеото трябва да имат „заглавие“ и въведено „населено място“. Всяка снимка или видео подлежи на одобрение от Организатора на промоцията и ще бъдат публикувани на сайта на промоцията в рамките на 24 часа. За да бъдат считани за одобрени, снимките и видеата, които бъдат качвани на сайта, трябва задължително да бъдат и актуални, заснети след дата 04.11.2018г.

Да се регистрира за участие чрез въвеждане на своето име, телефонен номер, или e-mail, като преди да започне участие, задължително трябва да приеме общите условия на Промоцията, както и да се съгласи с Политиката за защита на личните данни. Участникът трябва да влезе на посочената електронна поща и да потвърди регистрацията си чрез линка, изпратен му от организаторите на промоцията. Участникът има опция да откаже регистрацията чрез бутон „Затвори“.

Може да сподели своята снимка или видео във Facebook профила си. Може да разгледа трите най-харесвани снимки или видеа на други участници в долната част на заглавната страница.

В „Галерия“ участникът може да разгледа всички снимки или видеа, които други участници са генерирали.

Участникът може да гласува, както за своята, така и за другите снимки или видеа, качени в галерията, чрез клик върху бутонът с форма на сърце в долния ляв ъгъл на всяка снимка или видео.

Снимката или видеото с най-висок брой харесвания ще бъдат поместени на началната страница на сайта на промоцията.

В „Награди“ участникът може да запознае с наградите, които може да спечели от участието си в промоцията.

Потребителят има възможност да се регистрира в сайта на Промоцията чрез своя Facebook профил, в който случай неговите e-mail адрес и парола ще бъдат предоставени от Facebook на уебсайта на Промоцията. За да завърши регистрацията, Потребителят може да попълни във формата за регистрация полето с телефонния си номер.

При отказ да попълни или отбележи в някое от задължителните полета или при попълване на грешна или непълна информация, или при отбелязване на поле по невнимание (напр. отбелязване на съгласие за предоставяне на лични данни за маркетингови цели без то реално да е налице), това може да доведе до невъзможност да се завърши регистрацията в Кампанията или до невъзможност да се установи контакт с печеливш участник, и/или да се анулира регистрацията и/или наградата.

За всяко влизане в сайта на Промоцията, Участникът поема разходите за интернет достъп, установени от неговия доставчик.

Всеки участник има право на неограничен брой публикации за периода на Промоцията.

По време на Промоцията, ще бъдат раздадени 21 (двадесет и една) награди:

20 награди „Дигитална рамка за снимки“ - определени на случаен принцип - Всяка седмица петима участници, изтеглени на случаен принцип, ще получат Дигитална рамка за снимки. Техните имена ще бъдат публикувани на Facebook страницата на Nova Brasilia. А наградите им ще бъдат изпратени на посочен от тях адрес, на територията на Република България.

1 награда „Спа уикенд с баба“ – определена на случаен принцип. След края на промоцията, посочен в Раздел 2 т.1, един участник ще спечели спа уикенд за двама в Спа Хотел „Хисар“. Уикендът включва две нощувки в „Спа Хотел Хисар“ с включени закуска, обяд, вечеря, и спа процедури. Наградата не включва транспорт до дестинацията. Датите подлежат на допълнителна договорка между организатора и спечелилия участник.

Имената на печелившите на двата вида награди ще бъдат публикувани във Facebook страницата на Nova Brasilia - https://www.facebook.com/novabrasilia.bg/ в максимален срок от 10 работни дни след окончателното изтегляне на победителите.

Не се допуска спечелването на повече от една награда от един участник (с един и същ профил) за периода на промоцията!

Получаването на наградата се случва само на територията на Република България.

За получаване на наградите ще бъдат използвани данните предоставени от участника при регистрация в Промоцията.

В случай, че печелившият участник е на възраст до 18 години, наградата може да бъде получена само от законния представител на същия.

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда!


Краен срок - 5 декември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара