Спечелете коледни комплекти от Golden Rose


Играта е приключила!

Печеливши:
1. Анна Б.
2. Надежда А.
3. Росица С.
4. Красимира Н.
5. Петя В.
6. Галина Н.
7. Михаела С.
8. Зорница П.
9. Марияна В.
10. Кристина Д.



Вълшебни коледни празници с Golden Rose

Golden Rose раздава коледни подаръци! В нашата празнична елха сме скрили 12 от най-желаните ни продукти! Включете се в нашата игра, като изберете с клик три от играчките и разберете кои продукти се крият в тях.

10 от вас ще получат подарък специален златист несесер от Golden Rose с три от продуктите, скрити в играчките на елхата.

Дайте шанс на любим човек да получи подарък от Golden Rose, като споделите вашият подаръчен несесер на неговата Фейсбук стена.

Екипът на Golden Rose Ви пожелава вълшебни празници!

Онлайн играта се организира с рекламна цел за популяризирането на марката Golden Rose.

В тази онлайн игра право на участие има всяко дееспособно физическо лице, което пребивава на територията на Република България и което е  спазило условията за участие.

През периода на провеждане на онлайн играта желаещите да участват в нея трябва да посетят специално създадената за играта страница www.goldenrose.bg/christmas.

Участниците трябва да изберат с клик три от играчките на елхата, като под всяка от тях има скрити продукти с марка Golden Rose.

След като изберат 3 на брой скрити продукти, участниците трябва да се регистрират за томболата за награди, като въведат име, фамилия, телефон за контакт и имейл адрес.

Всеки участник може да се регистрира само един единствен път с един и същи имейл адрес.

С осъществяване на регистрацията за участие в играта всички лица, попълнили регистрационната форма декларират, че са съгласни с настоящите правила, включително декларират, че са съгласни личните им данни да бъдат събирани, използвани и обработвани от Организатора за целите на играта и за маркетингови и рекламни цели.

Наградите, които могат да спечелят участниците в играта, са красиви златни несесери, всеки с конкретните 3 продукта с марката Golden Rose, които са били отворени от съответния участник след клик върху играчките от коледната елха.

След изтичане на периода на провеждане на играта, чрез жребий, на случаен принцип посредством уеб базиран софтуер, от всички участвали ще бъдат изтеглени 10 участници, които ще спечелят награда.

Победителите ще бъдат изтеглени на 17.12.2018 г. и имената им ще бъдат обявени в секция Печеливши на микро страницата на играта: www.goldenrose.bg/christmas.

Печелившите участници ще получат наградите си чрез куриер, след като представител на Организатора се е свързал с тях и е получил необходимите данни за доставка ( три имена, телефон и точен адрес).

Ако Организаторът не успее да се свърже с печеливш участник в рамките до 10 дни от обявяването, ще бъде изтеглен друг победител.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

Играта е безплатна и не е обвързана с покупка на стоки или услуги, предоставяни от организатора

С участието си в играта участниците се съгласяват, в случай че спечелят наградата от играта, да бъдат фотографирани, излъчвани, показвани и обявявани по всякакъв начин в публичното пространство, в електронни и печатни медии, без за това да им се дължи каквото и да било възнаграждение от страна на Организатора.


Краен срок - 16 декември 2018

Спечелете СЕГА

2 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара