Спечелете 4 дневна екскурзия за двама в Истанбул


Краен срок - 30 ноември 2018

Играй с А1 Клуб и спечели екскурзия за двама в Истанбул от Караджъ Турс

Сега можеш да спечелиш вълнуваща 4 дневна екскурзия за двама в Истанбул, с настаняване в един от най-изисканите хотели край Босфора. Истанбул е град, в който се пресичат не само два континента, но и различните култури. Византийският Константинопол оживява, когато посетиш Хиподрумa или се изправиш пред колоната на Константин Велики. С няколко крачки можеш да се пренесеш в магията на Ориента - Капалъ Чарши. А там със сигурност ще спазариш най-добрата сделка.

Улисан в историческия градски център можеш лесно да забравиш, че Истанбул е жив и динамичен град. Екскурзията включва посещение на един от най-големите търговски центрове в града. Там ще имаш възможност да посетиш безброй магазини и атракции, сред които и сензационния нов аквапарк. И, разбира се, никое посещение на Истанбул не би било завършено напълно, ако не направиш панорамна обиколка с корабче из Босфора.

„Единственото условие, за да се включиш в играта е да си част от A1 клуб и можеш да се възползваш от разнообразни и изгодни оферти. Пазарувай с намаление, само срещу показване на своя уникален клубен номер при нашите партньори. Един от тях е и туристическата агенция "Караджъ турс".

Победителят има право да се възползва от наградата си между 01.01.2019 и 01.06.2019. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш кратката ни регистрационна форма по-долу и да отговориш на въпросите ни за А1 клуб. Можеш да го направиш до 30 ноември, затова - не губи време. Регистрирай се още сега!

Всеки, който отговаря на условията по т.3 и желае да участва в Кампанията трябва да се регистрира, като:

1. посети Интернет страницата на Кампанията,
2. прочете и приеме настоящите Правила, публикувани на Интернет страницата на Кампанията,
3. да попълни регистрационната форма, налична на Интернет на страница на Кампанията, като въведе следните свои данни: две имена (име и фамилия), телефон за контакт, имейл адрес и клубен номер;
4. да отговори на отговорените въпроси в Анкетата;
5. да потвърди своето участие, като изпрати попълнената регистрационна форма чрез кликване върху бутона „Изпрати“.

Един Участник може да се регистрира няколко пъти по описания ред.

Наградата от Кампанията е екскурзия за двама до Турция в хотел Bekdas De Lux 4*, която ще е финансирана и предоставена от туристическа агенция Караджъ Турс. Спечелилият участник ще може да се усвои Наградата в периода от 01.01.2019 г. - 01.06.2019 г.

Определянето на Участникът, който ще спечели Наградата, се извършва посредством електронно теглене чрез използване на специализиран автоматичен софтуер, в присъствието на комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от определянето на печелившия участник. Тегленето се извършва по клубен номер, като печеливш участник е лицето, притежател на клубния номер. Тегленето ще се проведе на 03.12.2018 г.

След определяне на печелившият Участник се изтегля още 1 (един) резервен печеливш Участник. Всеки резервен печеливш Участник може да замести предходния изтеглен, при условие, че последният не отговаря на определените в тези Правила условия, не може да бъде открит и/или не може да получи наградата в срока по т. 7. от настоящите Правила.

Право да получи награда има само лице, което отговаря на определените в настоящите Правила изискванията (вкл. по т. 3) и е спазило механизма за участие по т. 4. В тази връзка след изтегляне на печелившия Участник се извършва проверка дали отговаря на поставените в настоящите Правила условия. В случай че даден печеливш Участник не отговаря на условията за получаване на награда, за печеливш се счита следващият по ред резервен печеливш Участник, който отговаря на условията.

В срок до 10 (десет) работни дни от определянето на печелившия Участник по реда на предходната точка Организаторът уведомява съответния печеливш Участник за спечелената награда чрез SMS на номера, който е посочил в регистрационната форма и/или чрез съобщение на имейл адреса, който е посочил в регистрационната форма.

Наградата е поименна и не може да бъде преотстъпвана на трети лица.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара