Спечелете безплатни билети за екзотично пътуване


Краен срок - 1 декември 2018

Какво е общото между Христофор Колумб, Фернандо Магелан, Вашку Да Гама и Вас? Щом сте тук, то тогава бихме заложили на страстта към непознатите светове, тръпката да откриеш нещо ново и адреналинът да излезете извън зоната си на комфорт.

Да обикаляш света не е нито лесно, нито евтино, но мисията ни е да го правим по-достъпно. Затова „Без Багаж“ стартира нова игра, в която двама от нашите зрители ще могат да спечелят безплатни билети за пътуване на Qatar Airways  до една от следващите ни екзотични дестинации. В случай, че не желаете да пътувате с нашия екип, ще можете да използвате билетите до желаната от Вас дестинация.  Условията на играта са много лесни.

Какво трябва да направите?
1) Да си закупите едногодишен абонамент за епизодите на „Без Багаж“ от нашите партньори от Neterra.tv в срок до 1 декември. Закупуването може на абонамент можете да направите като кликнете тук.
2) Да попълните следната форма за участие.

И готово! Ако изпълните горните две стъпки, то ще влезете автоматично в жребия за безплатно пътуване с нашия екип. Ако бъдете изтеглени, то ще можете да изберете и човек, с когото да споделите емоциите. Важно е да се знае, че човекът, който имате намерение да поканите, също трябва да е изпълнил горните условия.

А…и без малко да забравим. Можете да направите още нещо, за да увеличите значително шанса си да спечелите:

3) Споделете и/или тагнете приятел в социалните мрежи нашите постове за играта от официалната ни страница във Facebook. Така ще увеличите шанса си драстично. За целта трябва да оставите във формата адреса на Вашата Facebook страница. Ако не го направите, но сте изпълнили другите задължителни стъпки, Вашата регистрация за играта ще се брои, но няма да е възможно да увеличите шанса си да спечелите.

Тези от Вас, които не спечелят, ще имат възможност да дойдат заедно с нашия екип, макар и на свои разноски, както и да гледат предаването ни когато и където поискат на платформата на Neterra.TV.

Нека заедно се впуснем в ново приключение!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара