Спечелете бебешко столче за хранене Chipolino


Краен срок - 29 ноември 2018

❗📢 Играй и спечели❗

С нашите приятели от Chipolino сме ти подготвили страхотна награда - детско столче! Снимай как малките сладури похапват вкусно от бебешките бисквити Боровец. Сподели снимката в коментар и харесай страницата ни. Победителят ще бъде изтеглен на лотариен принцип. Включете се в играта до 29.11, а на 30.11 ще бъде обявен резултата от жребия.

В Игрите могат да участват физически лица, които са извършили валидна регистрация във Facebook на интернет адрес www.facebook.com. Регистрацията във Facebook се извършва съобразно общите условия и правила, публикувани на интернет адрес www.facebook.com .

Победителите от Игрите ще бъдат обявени чрез публикация или отговор на коментара на спечелилия потребител https://www.facebook.com/Borovets.wafers.biscuits/. Обявяването ще се извършва чрез изписване на името и фамилията, които участниците са посочили в своя Facebook профил, в публикация на Facebook страницата https://www.facebook.com/Borovets.wafers.biscuits/ 

Изборът на спечелилите ще се извършва на случаен принцип измежду всички участници в конкретната Игра, изпълнили конкретното условие в срока на провеждането ѝ, ръчно или с помощта на софтуер.

В срок до 5 (пет) работни дни от обявяването на печелившите, съгласно т. 5.1. от Официалните правила, всеки печеливш трябва да изпрати потвърждение за получаване на Наградата под формата на лично съобщение на Facebook страницата https://www.facebook.com/Borovets.wafers.biscuits/ .

Всяка награда, ще бъде изпратена чрез куриер за сметка на Организатора до адреса, който е предоставен, спрямо посочената от печелившия информация от точка 6.1 в срок от 20 работни дни от датата на получаване на данните за доставка на спечелилият участник.

Очакваме Вашите снимки!

✅Посетете и страницата на Chipolino, за да се включите и в тяхната игра! ✅


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара