Спечелете вкусни шоколадови награди от Loacker


Краен срок - 12 декември 2018

Джуджетата на Loacker символизират въображението на Loacker.

Те са посланици на марката и демонстрират нейните ценности по един забавен и оригинален начин.

Джуджетата живеят в малко селце, разположено по хълмовете на Sciliar/Schlern в сърцето на Доломитите. Заобиколени са от природа, свеж планински въздух и кристално чисти води. Светът на Джуджетата е ръководен от принципите на простичък, неподправен и природосъобразен начин на живот, а според легендите те притежават и магична сила. Те са талантливи разказвачи, които могат да ангажират различните поколения с разнообразни игри и интересни истории за Loacker.

Искаш ли да разбереш кой забавен представител на приказните герои на Loacker си ти? Кои са твоите характерни качества и способности? Разбери сега и спечели вкусни наслади-награди от Loacker.

Участниците трябва да попълнят кратка регистрационна форма – имена, e-mail и година на раждане

След като изберат любимия си Loacker продукт участват в томбола за Loacker Gran Pasticceria Tortina Original и Loacker Gran Pasticceria Pattiserrie Creme Noisette

Броят на печелившите е 10. Всеки един от тях печели Loacker Gran Pasticceria Tortina Original и Loacker Gran Pasticceria Pattiserrie Creme Noisette.

Имената и част от е-майл адресите на всички печеливши ще бъдат обявени на @LoackerBulgaria във Фейсбук след края на играта, т.е. на 12-ти декември 2018 г.

Наградите се получават до 10 работни дни след предоставяне на целия валиден е-майл адрес на печелившия, имена, адрес за доставка и мобилен номер за връзка на куриерската фирма с получателя. Доставката е безплатна за получателите.

Начинът за предоставяне на необходимите данни ще бъде споменат допълнително.

Вашите лични данни ще се използват единствено и само за получаване на наградите

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара