Спечелете парична награда 100 лева от phyre


Краен срок - 29 ноември 2018

Есента не е изгубен сезон, щом може да спечелите 100 лв. от phyre!

В случай, че попадате на сайта ни за първи път е важно да знаете две неща:
- phyre e модерен дигитален портфейл, с който можете да плащате на всеки безконтактен ПОС терминал само с телефона си, да изпращате пари мигновено и да използвате своите карти за лоялност.
- Във phyre няма никакви такси за зареждане на пари, за трансакции или за парични трансфери.

Какво да направя, за да спечеля 100 лева?

За да участвате в томболата, трябва просто да изтеглите и да активирате phyre и това е. Нищо повече.
Ако вече използвате phyre не бързайте да вините съдбата за несправедливост, защото Вие също участвате.
С две думи - всички потребители с активни плащания участват. Ние ще заредим 100 лева във phyre сметката на един от вас, който ще изберем на случаен принцип с томбола.

Победителят ще изберем и обявим на 30.11.2018 г.

Наградата естествено ще бъде изпратена мигновено като трансфер във phyre.

Наградата от играта е парична - 100 лева, която ще бъдат преведени по акаунта на печелившия във phyre. Ако победителят не притежава акаунт в приложението или не желае да го използва може да посочи акаунт на свой познат, по който да получи
наградата.

Печелившият от Играта ще бъде определен в 16:00 часа на 30.11.2019 г., измежду всички участници, които отговарят на условията, посочени в тези правила, с автоматизиран софтуер, на случаен принцип, като всички участници имат равна възможност да спечелят. Наградата от Играта ще бъде изтеглена от представител на организатора, в присъствието на тричленна комисия, в състав от двама
представители на Организатора и един правоспособен юрист. За избора се съставя писмен протокол, подписан от така определената комисия, който ще се съхранява на адреса на управление на дружеството и ще бъде достъпен за всеки участник в Играта, изявил писмено желание да се запознае с него.

Победителят ще бъде обявен в блога на phyre на адрес www.phyreapp.com и в социалните мрежи на компанията.

Спечелилият играта ще бъде потърсен от представител на Организатора, за да бъде уведомен за спечелената награда и да получи потвърждение от него за извършване на превод по неговата сметка в приложението или съответно да получи данни за потребител на приложението, по чията сметка да изплати наградата. В случай, че представителят на Дружеството не успее да се свърже с печелившия участник или ако същият не потърси наградата си в рамките на 5 дни от изтеглянето му в играта, ще бъде проведено ново теглене с останалите участници, отговарящи на условията, като от участие бъде изключен спечелилият от първия избор.

Получаването на наградата от печеливш участник се извършва в акаунта на печелившия във phyre, след получено от него потвърждение за това.

Участието в играта не е обвързано с покупки или нужда от използването на услугите на phyre.

Късмет на всички!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара