Спечелете мобилен телефон Nokia 7.1 или Nokia 5.1 Plus


Играта е приключила!

Печеливши:
НеПоКоРнА
Ала-Бала
Лале в дъжда
Chockolina
sweet_maniche
Bradley Cooper



Каним Ви да се включите в нашето предизвикателство и да тествате и споделите в реални условия впечатленията си от най-новите смартфони Nokia! Ще изберем шест от Вас, които ще имат възможността в продължение на няколко седмици да ползват продуктите и да дадат независимо мнение.

Очакваме от Вас да споделите мнения в темата по следните въпроси:
●  Ползвали ли сте някога смартфон с чист Android™ и ако да, какви са впечатленията Ви? Какви според Вас са ползите и недостатъците?
●  Какво според Вас е важно да има в един съвременен смартфон? И какво е излишно?
●  Сблъсквали ли сте се с подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност?

На 07.11. 2018 г. ще обявим избраните потребители, които ще получат мобилен телефон Nokia 7.1 или Nokia 5.1 Plus срещу ангажимент да споделят своите лични впечатления и снимки в настоящата тема.

Шестима Тестери ще бъдат селектирани на база както заявката им за участие в темата, отговори на поставените въпроси, така и на цялостната активност и мненията им във форумите BG-Mamma.

Всеки регистриран потребител може да участва в Играта само с един потребителски профил.

Всеки регистриран потребител на форум BG-Mamma ще бъде регистриран за участие в Играта само веднъж след публикуването на първото мнение. Следващи публикации в темата не дават допълнително право за регистрация в Играта.

Участниците могат да изпращат и/или публикуват мнения, текстове, снимки (изображения), видеоклипове и др., съобразно правилата на www.bg-mamma.com.

Печелившите Тестери съгласно т. 3.2 и т. 4 ще получат награда мобилен телефон Nokia 7.1 или Nokia 5.1 Plus. Общият брой на наградите е  6 (шест).

Тестерите се уведомява на интернет страницата www.bg-mamma.com и/или в специалната тема от представители на форум BG-Mamma на 07.11.2018 г. Тестерите, чийто настоящ адрес е на територията на Република България имат право да получат наградата си по куриер на предварително посочен от тях адрес в рамките на 10 (десет) работни дни. Във връзка с доставката на Наградата, Тестерите следва да предоставят на Организатора, посредством лично съобщение, своите три имена, телефон за връзка и адрес за доставка. За целите на доставянето на Наградата, Организаторът предоставя на „Мост Компютърс” ООД, в качеството му на Партньор, осигуряващ наградата – име, телефон и адрес на Тестерите или организира сам доставянето на Наградата чрез използване на услугите на куриер. Ако Тестер не отговоря на личните съобщения повече от 5 (пет) работни дни, на негово място се избира друг Участник.

Тестерите нямат право да получат паричната равностойност на Наградата или да заменят същата за други продукти.

Получаването на Наградата се удостоверява с приемо-предавателен протокол при получаването ѝ на място в офиса на Организатора или чрез обратна разписка (товарителница), подписана от Тестера.

Записвайки се за участие в Играта, всеки Участник се съгласява с настоящите Общи условия и гарантира изпълнението на условията, описани в т.13 по-долу.

Всеки от Тестерите има ангажимента да публикува минимум 3 поста в рамките на периода 12.11. - 02.12.2018 г., както и да отговаря на постъпилите към него въпроси от други потребители на сайта www.bg-mamma.com.

Структура и съдържание на изискваните публикации:
-   пост, анонсиращ получаването на устройството + снимки от разопаковането му
-   пост, съдържащ първи впечатления от устройството + снимки и/или видео, показващи функциите на камерата
-   пост, съдържащ финални впечатления след 2-седмична употреба

Ако Тестерът изпълни всички условия, ще получи правото да задържи устройството за себе си, ако желае.


Краен срок - 7 ноември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара