Спечелете 90 000 бижута с кристали Swarovski® от бисквити Мираж

*Снимката на наградата е илюстративна

Краен срок - 30 ноември 2018

Промоцията „Играй с Мираж и може да спечелиш едно от 90 000 бр. бижута, създадени с кристали Swarovski®” се организира с рекламна цел, а именно популяризирането на тунквани бисквити „Мираж“.

Промоцията „Играй с Мираж и може да спечелиш едно от 90 000 бр. бижута, създадени с кристали Swarovski ®”, наричана по-долу за краткост „Промоцията", стартира от 00:00 ч. на 01.10.2018 г. и продължава до 24:00 ч. на 30.11.2018 г. или до изчерпване на промоционалните опаковки на тунквани бисквити „Мираж“ от търговската мрежа.

Националната консуматорска промоция ще бъде проведена на територията на магазини и търговски обекти, намиращи се на територията на Република България.

В Промоцията участват всички промоционални опаковки на продукти „Мираж“, а именно:

МИРАЖ Ягоди 216г Тунквани бисквити
МИРАЖ Малини 216г Тунквани бисквити
МИРАЖ Боровинки 216г Тунквани бисквити
МИРАЖ Къпини 216г Тунквани бисквити
МИРАЖ Смокини 216г Тунквани бисквити
МИРАЖ Вишни 216г Тунквани бисквити
МИРАЖ Кайсии 216г Тунквани бисквити

Върху участващите в промоцията продукти има изрично обособена промоционална зона с надпис: „Купи, отвори и веднага разбери дали печелиш едно от 90 000 бр. бижута, създадени с кристали Swarovski®”.

През периода на провеждане на Промоцията желаещите да участват в нея трябва да закупят продукт с промоционална опаковка от серията „Мираж“ на „Престиж-96“ АД, участващи в Промоцията. При отваряне на промоционалния продукт, участникът може да намери опаковка, съдържаща едно от 90 000бр. бижута, разпределени на случаен принцип, включително и ваучер за отстъпка в размер на 20 % за всички бижута с кристали Swarovski® в магазини Crystal Zone (виж т. 6.1.5 от настоящите Правила). В случай че участникът не намери опаковка, съдържаща едно от 90 000бр. бижута, разпределени на случаен принцип, включително и ваучер за отстъпка в размер на 20 % за всички бижута с кристали Swarovski® в магазини Crystal Zone, същият не печели нищо.

Наградите в Промоцията са както следва:

80 000 (осемдесет хиляди) бр. бижута Crystal Zone, създадени с кристали Swarovski®, цвят на кристалите „Crystal“ и държач с размер 10 мм.

3 168 (три хиляди сто шестдесет и осем) бр. бижута Crystal Zone, създадени с кристали Swarovski®, цвят на кристалите „Aquamarine“ и държач с размер 10 мм.

3 168 (три хиляди сто шестдесет и осем) бр. бижута Crystal Zone, създадени с кристали Swarovski®, цвят на кристалите „Light Siam“ и държач с размер 10 мм.

3 664 (три хиляди шестстотин шестдесет и четири) бр. бижута Crystal Zone, създадени с кристали Swarovski®, цвят на кристалите „Violet“ и държач с размер 10 мм.

90 000 (деветдесет хиляди) бр. ваучери за отстъпка в размер на 20 % от всяка покупка за сума до 145,00 лв. в магазин Crystal Zone за всички бижута с кристали Swarovski®. В случай че печелившият участник закупи продукти на стойност над 145,00 лв., получава отстъпка от 29,00 лв. от общата стойност на покупката. Отстъпката важи за покупка от онлайн магазина на Crystal Zone на следния интернет адрес: www.crystalzoneshop.com или от физическия магазин на Crystal Zone, намиращ се на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 9.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

Организаторът не поема отговорност за повредени промоционални кутии и повредено или липсващо съдържание на промоционалните кутии, допуснати по вина на търговските обекти, в които се провежда Промоцията.




Спечелете СЕГА

4 Коментари

  1. Добре де, рекламирайте се. Знаете ли какви грешки стават, когато някой, който не вярва, че в кутията има страхотно сърце, което е получил като подарък, от друг човек, който е изял страхотните бисквити

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара