Спечелете семейно приключение, фотосесия или замесване на хляб


Играта е приключила!

Семейно уикенд приключение печелят:

Бисер Десков
Светла Сотирова
Емилия Георгиева

Професионална семейна фотосесия печелят:

Елена Христова
Михаил Йорданов
Иванджелин Маринова
Алиса Бакалова
Драгомир Георгиев

Семейно замесване на занаятчийски хляб

Росица Добрева
Владимир Иванов
Теодора Шанова
Цветелинка Пешева
Габриела Иванова



Участниците в играта следва да се регсистрират в томболата, използвайки регистрационната форма на сайта. Чрез регистрацията си за участие в играта участникът изрично се съгласява, че приема настоящите „Правила и условия“ и ще ги спазва.

Всеки участник има право само на една регистрация на ден в томболата. Всяко едно участие увеличава шансовете да бъде изтеглен като печеливш, тъй като отговорът му се зачита като отделен.

Награди:
- 3 бр. „Семейно приключение“ – ваучер за преживяване с валидност 6 месеца, включващ: Нощувка със закуска за двама + 2 деца в Илийковата къща в Калофер. Местен гид ще ви закара до Тракийското скалното светилище "Вратата на Богинята" ("Слънчевата врата") - едно от най-древните тракийски светилища по Българските земи, комплекс, построен от древникте траки и използван, както за култове и ритуали, така и за астрономически наблюдения и календар. Посещение на Сандевата воденица - баросване, тепавечарство, сами да мелите брашното,от което да направим царевичната питка.

- 5 бр. „Семейна фотосесия“ – ваучер за преживяване с валидност 6 месеца, включващ: Професионална фотосесия на специално избрано от Вас място на закрито в района на град София. 20 професионално обработени кадъра. Продължителност: до 90 мин.

- 5 бр. “Семейно замесване на занаятчийски хляб“– а и създават собствено пространство и история. Децата и родителите замесват тестото, като работят в екипи по двама. Всеки участник създава кукла/фигура от тесто – сам или заедно с друг член на семейството. Представят създадения от тесто образ и обвързват фигурите в една обща история. Историята продължава с изпичане на хлябовете вкъщи или на място и споделянето им между членовете на семейството. На финала ще отдъхнете с ароматни кифлички, курабийки и плодов сироп. Продължителност: между 1,5 и 2 часа. Възможна локация: София и Пловдив

*ОРГАНИЗАТОРЪТ запазва правото си да замени по всяко време посочените награди с други – на същата или по-висока парична равностойност.

На 05.11. 2018 г. с автоматизиран софтуер, на случаен принцип, ще бъдат изтеглени 13 победители, измежду участниците, които са изпълнили условията в т.3, т. 4.1. т.4.2. и т. 4.3 от настоящите „Правила и условия“. Имената на победителите ще бъдат обявени на официалната страница на джуниър-ангин във Facebook на 05.11.2018 г. Организаторът се задължава в срок до 5 работни дни да се свърже с Победителя на посочените от него имейл и/или телефонен номер за уточняване на механизма и срока за получаване на Наградата. Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. Организаторът не носи отговорност спрямо Победител, предоставил невалиден/неточен телефон за контакт, непълен или неточен имейл адрес. При невъзможност за контакт по телефон или при неполучаване на отговор – потвърждение от Победителя на изпратения от организатора имейл в срок от 5 работни дни, изборът се анулира и организаторът има право да обяви нов Победител измежду участниците. Победител, който не потърси наградата си в срок от 30 календарни дни след приключването на играта, когато е потвърдил по телефон или имейл, че желае да я получи, губи правото си да получи своята награда.


Краен срок - 4 ноември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара