Спечелете страхотен пуф от Mentina


Краен срок - 28 октомври 2018

Какво е общото между почивката и свежестта? Несъмнено и двете носят добро настроение и са приятен начин да презаредиш батериите за нови предизвикателства. А знаеш ли кое е общото между свежата почивка и Ментина?

Независимо къде обичаш да практикуваш уменията си за релакс, бонбони „Ментина“ са страхотно допълнение към тези моменти. Със свежа форма, свежи цветове. Ароматна мента, сочна ягода, дъхав портокал или пленяващ касис – ти избираш как да направиш почивката още по-приятна и вкусна.

Сам вкъщи или сред природата?
Някои намират спокойствието в специално кътче у дома – на удобния фотьойл сред любимите книги, с освежаваща напитка в ръка. Или релаксираща вана след дълъг ден, насаме със себе си и мислите си. Други свързват отдиха с разходка сред природата и излизане от всекидневния ритъм. Малко време на любимата пейка или на хамак в парка, поход в планината с красива гледка за финал. Всеки разбира почивката по различен начин, но всяка една е по-приятна с доза свежест, която допълнително те зарежда с вдъхновение и нови сили.


Сподели твоето свежо място за почивка

Покажи ни кътчето, което те зарежда с енергия – дивана у дома, познатата пейка в парка или пък друго специално нещо? За да се включиш в предизвикателството, е нужно да публикуваш в темата снимка и/или описание на любимото си място за почивка. Участвай в играта на Ментина до 28.10. и можеш да спечелиш страхотен пуф, на който с удоволствие да упражняваш уменията си да релаксираш.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара