Спечелете 10 комплекта продукти Булконс


Играта е приключила!

Печеливши:
Ели Богатинова от Пловдив
Тина Минчева от Ямбол
Зорница Попова от Пловдив
Георги Ингилизов от Бургас
Пламена Петкова от Симеоновград
Елена Монова от Габрово



През следващата седмица до 12 октомври С Лора без калории и Булконс ви дават възможност да спечелите комплект продукти Булконс. Регистрирайте се и отговорете на седмичния въпрос. В петък в предаването С Лора без калории между 15:00 и 17:00 часа ще бъде определено името на един от далите верен отговор, който ще спечели по 10 броя лютеници кутийки продукти Булконс.

Фабриката на „Булконс Първомай” ООД е разположена в сърцето на един от най-плодородните райони в България. Това позволява да подбират само най-качествените зеленчуци и плодове, които се използват за консервите с марка „Булконс” – различни сортове домати, корнишони, чушки, патладжани и лук. В продуктите на Булконс: лютеници, доматени сосове, доматени пюрета, печени блени чушки, апетитка, пиперкова разядка, айвар, пинджур не се добавят консерванти, стабилизатори, оцветители или емулгатори.

От Тракийската низина зеленчуците достигат до потребителите под формата на апетитна лютеница в лека и лесна за използване кутия, която запазва вкуса на продукта същия, като този в стъкления буркан.Опаковката се използва еднократно, а разфасовките, в които се разпространява в търговската мрежа са от 125 грама и 70 грама.


Краен срок - 12 октомври 2018
Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара