Спечелете преса за коса Demeliss и три козметични продукта


Играта е приключила!

Преса за коса Demeliss Titanium by Saint Algue печели: @steraki

Ribbon Козметичен продукт за защита и подхранване на коса Demeliss печелят: norcheto, tsitalia и miss julyТехнологиите в съвременния свят се развиват изключително динамично. За щастие, днес все повече уреди за третиране на коса съчетават в себе си щадящи покрития и допълнителни настройки, в зависимост от вида на косъма. Жените отделят немалка част от ежедневието си за разкрасяване и косата не прави изключение.

Много жени се борят с непокорните си коси, мечтаейки да имат красиви прически за по-дълго време.

На пазара се предлагат различни уреди за оформяне на косата, но повечето променят структурата на косъма, увреждайки кутикулата. Пресите за коса са предпочитан от дамите продукт. За жалост, масово разпространените модели са силно агресивни и оставят трайни последствия върху косъма.

Demeliss by Saint Algue са ново поколение уреди за коса, проектирани, разработени и разпространени в световен мащаб, за да отговорят на ясното търсене на пазара. Серията Demeliss предлага пълна гама иновативни уреди за коса с професионални характеристики. Семейството на Demeliss се състои от 7 революционни уредa за изправяне и навиване, допълнени от професионални продукти за терапия на косата, създадени и произведени във Франция.

Създайте стила, който Ви подхожда!

Създадени от едни от най-големите салони за красота – Saint Algue, Франция, уредите за коса Demeliss гарантират безупречен и най-вече щадящ стайлинг за всеки тип коса. Aдаптирайте температурата според косата си: от 150° до 230° и изберете сами подходящата температура за своята коса, като я запазите здрава и копринено гладка.

Demeliss са изработени от висококачествени материали и използват функция с пара, което прави работата с тях лесна, а резултатът е винаги перфектна визия – като след посещение в салон за красота!
Всеки уред притежава своята индивидуалност – титаниево, турмалиново и керамично покритие, технология с пара за оптимална хидратация и защита, настройки на температурата, LCD дисплей, елегантен златист дизайн и кадифен термоустойчив калъф.

Брандът е добре разпознаваем във Франция и Италия, а уредите са вече достъпни и на българския пазар.

Фаворит в семейството на Demeliss e Titanium – преса за коса с пара. Технологията за изправяне чрез пара свежда до минимум топлинното увреждане на косата. Постигате перфектно изправена коса с максимална защита! 

Пресата за коса Titanium ще Ви съблазни с представянето си: функция за пара, титаниево покритие, 6 настройки на температурата, широки пластини за бързо изправяне на средна и дълга коса само с едно движение. Уредът запазва влагата в ствола на косъма, поддържайки цялостния здрав вид на косата, придавайки ѝ блясък и еластичност. Парата съкращава процеса на работа наполовина. Титаниевото покритие и широките пластини улесняват изправянето, без неприятно опъване и скубане. Demeliss Titanium може да се използва на суха и влажна коса. Парата, генерирана от уреда, минава през специална филтрираща система за чиста и блестяща коса.

Saint Algue France създава професионална козметика за коса – за защита, подхранване и блясък на косата, преди и след топлинна обработка:
- Demeliss крем кератин
- Demeliss термозащитен спрей
- Demeliss серум Elixir de Brillance

В комбинация с козметичните продукти, използването на уредите Demeliss гарантира перфектен външен вид на косата Ви, защото здравата коса е най-красива!

Мили дами, включете се в нашата игра и спечелете вълнуващи подаръци!

Всички, които желаят да участват в нашето предизвикателство, трябва само да отговорят на въпроса: „Кои са най-важните качества, които трябва да притежава уредът за коса, който използвате?“

На 22.10. на томболен принцип ще изтеглим четирима късметлии, които ще спечелят:
- 1 бр. преса за коса Demeliss Titanium by Saint Algue
- 3 бр. козметичен продукт за защита и подхранване на коса DemelissКраен срок - 22 октомври 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара