Спечелете чифт обувки NUWE по избор


Играта е приключила!

Печеливш: Цветомира Красимирова



😍 #ИГРА 😍 Искаш ли да ти подарим чифт обувки #NUWE по избор?

💜💚💜 Един от вас ще ги спечели, ако 1) сподели поста 2) отговори с коментар, боти или кубинки обича да носи
👉 Участвай до 23:59 ч. на 23.10. и съгласно нашите правила: goo.gl/9AhmG8

Включването в играта изисква потребителят да има регистриран профил в социалната мрежа Фейсбук – https://www.facebook.com/

За да се участва в съответната таймлайн игра, потребителят трябва да изпълни условията за участие, посочени в съответния пост към играта, публикувайки съдържание от свое име по указания начин в посочения за това срок. Ако такъв срок не е изрично писмено конкретизиран,
Добавяйки коментар, пост или осъществявайки каквато и да е дейност на фен страницата на Nuwe Shoes, участниците дават своето безусловно съгласие личните им данни да бъдат събирани от ОРГАНИЗАТОРА, в съответствие с неговата политика за поверителност. Всички забележки, предложения, идеи, графики или други материали, които участниците предоставят на ОРГАНИЗАТОРА в таймлайн игрите на Nuwe Shoes, стават собственост на „Нуве 2017”.

Ако потребителят отговаря вярно на условията за участие, изпълнил е точно изискванията в конкретната игра, името му се включва в механизма за печелене на награда.

Освен ако не е опоменато друго, печеливш в една таймлайн игра на страницата на Nuwe Shoes е един човек. Печелившият се тегли на случаен томболен принцип. Ако има друг критерий, по които се избира победител, той трябва да е задължително посочен в поста към обявяването на таймлайн играта.

ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ се задължава да обяви имената на спечелилия най-късно в срок от 7 (седем) дни от края на играта с текст, който включва покана към участника да изпрати личните си данни (имена, адрес за доставка, телефон за връзка) в лично съобщение, за да организира изпращането на наградите.

Наградата се изпраща по куриер в срок до 30 дни от получаването на данните на посочения от участника адрес, като разходите са за сметка на ОРГАНИЗАТОРА.


Краен срок - 23 октомври 2018

Спечелете СЕГА

3 Коментари

  1. И двата артикула са чудесни, аз лично предпочитам и нося боти, 38 номер!

    ОтговорИзтриване
  2. Обожавам да нося кубинки през зимата. Невероятни са. Номер 39.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара