Спечелете комплект награди от София Мел


Играта е приключила!

Печеливши:
1. Милена Йорданова - комплекти престилка и ръкавица София Мел
2. Албена Кирилова - комплекти престилка и ръкавица София Мел
3. Стефан Йорданов - комплекти престилка и ръкавица София Мел
4. Силвана Манолова - комплекти престилка и ръкавица София Мел
5. Мая Георгиева - комплекти престилка и ръкавица София Мел
6. Мария Вълчева - комплекти тефтер и химикалка София Мел Био
7. Ели Стоева - комплекти тефтер и химикалка София Мел Био
8. Моника Димитрова - комплекти тефтер и химикалка София Мел Био
9. Вержиния Караманова - комплекти тефтер и химикалка София Мел Био
10. Таня Якимова - комплекти тефтер и химикалка София Мел Био
11. Светла Белева - комплекти тави за блатове и кекс Тефал
12. Аделина Цветанова - комплекти тави за блатове и кекс Тефал
13. Румяна Костова - комплекти тави за блатове и кекс Тефал
14. Анелия Асенова - комплекти тави за блатове и кекс Тефал
15. Милка Иванова - комплекти тави за блатове и кекс ТефалУсещате ли уханието, което се носи, момичета? А можете ли да му устоите? Днес сме се отдали на кулинарни занимания, след малко ще е готов любимият ни есенен кекс.

Решихме да ви зарадваме, но не с парче от него, а с много подаръци от нашия партньор София Мел. За да имате шанс да спечелите някой от тях, тагнете в коментар под поста човека, с когото бихте споделили най-неустоимия сладкиш. Наградите са комплекти тави за блатове и кекс Тефал (5 бр.), комплекти престилка и ръкавица София Мел (5 бр.), комплекти тефтер и химикалка София Мел Био (5 бр.).

Късмет! От нашия кекс вече почти нищо не остана. Вие сте на ход! :)

В играта имат право да участват всички физически лица, живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на професионално заетите с кампанията лица от Гудмилс България и Момичетата от града, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители, братя, сестри и съпрузи).

Всички желаещи да се включат в играта трябва да тагнат в коментар под поста на играта човека, с когото биха споделили най-неустоимия сладкиш.

Награда: комплекти тави за блатове и кекс Тефал ИЛИ комплекти престилка и ръкавица София Мел ИЛИ комплекти тефтер и химикалка София Мел Био.

Общ брой на наградите: 15 бр.:  комплекти тави за блатове и кекс Тефал (5 бр.) ИЛИ комплекти престилка и ръкавица София Мел (5 бр.) ИЛИ комплекти тефтер и химикалка София Мел Био (5 бр.).

Печелившите участници ще бъдат обявени на FB страницата на „Момичетата от града“ на 01.11.2018 г.

Те ще бъдат изтеглени чрез томбола от всички включили се в играта и спазили условието за участие - да тагнат в коментар под поста на играта човека, с когото биха споделили най-неустоимия сладкиш.

С всеки от изтеглените печеливши отганизаторът ще се свърже чрез съобщение в двудневен срок от изтеглянето, за да го помоли да сподели адрес, където да му бъде изпратена наградата.

Награди се изпращат на спечелилите участници от Организатора безплатно, по куриер, на посочен от тях адрес за доставка най-късно до една седмици след обявяването им.


Краен срок - 30 октомври 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара