Спечелете 2 чанти с продукти и 70 сладурски комплекта ABCDerm на Bioderma


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.club-bioderma.bg/kampanii.php



До 09 декември 2018 г. регистрирайте в своя профил касова бележка от покупката на поне два продукта ABCDerm*, направена в периода  22 октомври – 09 декември 2018 г. С тази покупка ще можете да участвате в седмични томболи за общо 70 комплекта с пингвинче по избор** +  ABCDerm Gel moussant (200 мл).

*В кампанията участват всички продукти ABCDerm. Минималната стойност на закупените продукти ABCDerm на един касов бон трябва да бъде минимум 18 лв. с ДДС.

**Комплектът включва пингвинче по избор от следните варианти: балерина, каратист, скейтбордист, тенисистка, футболист или пожарникар + ABCDerm Gel moussant (200 мл).

За да регистрирате касова бележка на закупен продукт от гамата два продукта ABCDerm, е необходимо да влезете в профила си или да се регистрирате.

Двама от всички участници в кампанията “Спечелете с ABCDerm – грижа за здрава бебешка и детска кожа”, които са регистрирали касова бележка с поне два закупени продукта ABCDerm* в периода 22 октомври – 09 декември 2018 г., ще спечелят на томболен принцип комплект Чанта „Мама и бебе“ с продукти на BIODERMA** Двамата печеливши ще бъдат изтеглени и обявени на 19 ноември и 10 декември 2018 г. в секция „Кампания” на сайта www.club-bioderma.bg.

**Всеки от комплектите е на обща стойност 88 лв. и включва: 1 бр. Чанта „Мама и бебе“ с включена постелка за повиване, 1 бр. ABCDerm Н2О мицеларен разтвор 1 л, 1 бр. ABCDerm Gel moussant 1 л, 1 бр. ABCDerm Hydratant 200 мл

Тегленето на томболата за седмична и голяма награда ще се извърши по начин, който дава еднакъв шанс за спечелване на награда на всички участници, които отговарят на условието по чл. 3.

Касови бележки, които съдържат покупки на промоционални комплекти с участието на продукт ABCDerm*, също дават право на участие в томболата за една от наградите.

Ако регистрираната касова бележка не посочва ясно и недвусмислено, че участникът е закупил продукти ABCDerm*, участникът няма право да получи шанс за участие в томболата за една от големите награди в Кампанията. Участникът няма право и на каквито и да било претенции за компенсация от страна на BIODERMA България.

Ако регистрираната касова бележка съдържа покупка на различен продукт или продукти BIODERMA (освен ABCDerm*) и покупката отговаря на Общите условия на CLUB BIODERMA, участникът ще може да участва с покупката си в Програма Лоялност на CLUB BIODERMA, но няма да получи шанс за участие в томболата в Кампанията.

Ако регистрираната от участник касова бележка вече е била регистрирана от същия или от друг участник или не бъде одобрена от администратор на CLUB BIODERMA, участникът няма право да участва в томбола за една от големите награди. Участникът няма право и на каквито и да било претенции за компенсация от страна на BIODERMA България.

Един участник в Кампанията може да регистрира повече от една касова бележка с покупката на продукти ABCDerm*. Всяка регистрирана и одобрена от администратор касова бележка дава нов шанс на участника да спечели една от големите награди, описани в чл. 3.

Имената на попълнилите анкетата участници в Кампанията, които получават комплект с пингвинче по избор** + ABCDerm Gel moussant (200 мл), ще бъдат обявени всеки понеделник в периода от 29 октомври до 10 декември 2018 г. включително на страницата „Кампании“ в CLUB BIODERMA.

Имената на двама от участниците в Кампанията, които получават голяма награда в рамките на Кампанията, ще бъдат изтеглени и обявени на следните дати 19.10.2018 г. и 10.12.2018 г. на страницата „Кампании“ в CLUB BIODERMA.

Всички участници в Кампанията, които спечелят награда, ще получат имейл за това.

След получаването на имейла за награда, всеки печеливш участник разполага с 10 работни дни, за да влезе в профила си в CLUB BIODERMA и да попълни валиден телефонен номер, както и предпочитан от него офис на куриерска фирма „Спийди“, в който да получи своята награда от Кампанията.

Всяка награда от Кампанията се изпраща в рамките на 15 работни дни от момента на избора на офис на куриерска фирма „Спийди“, посочен от съответния печеливш.

В случай че победителят не предостави своите данни за връзка в посочения в т. 14 срок, той може да получи своята награда и след това, като куриерските разходи са изцяло за негова сметка. За да заяви изпращане на наградата след посочения по-горе срок, печелившият участник следва да изпрати имейл на адрес club@club-bioderma.bg.

В случай, че наградата не бъде потърсена от печелившия в рамките на 2 календарни месеца след спечелването ѝ, то той губи правото да я получи.

Съгласно разпоредбите на Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) в сила от 1 януари 2017 година, на облагане подлежат парични и предметни награди на стойност над 30 (тридесет) лв., получени от физически лица чрез игри, състезания и конкурси, които не са предоставени от работодател или възложител. В тази връзка BIODERMA се задължава да предостави служебна бележка на тримата печеливши на комплект продукти на BIODERMA***. За да издадат служебна бележка, Организаторът или подизпълнителят на „КАМПАНИЯТА“ следва да получат от печелившия участник следните данни: трите имена, ЕГН и валиден пощенски адрес. Тези и други данни ще бъдат обработвани според условията на Раздел 10 в Общите условия на сайта.


Краен срок - 9 декември 2018
Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара