Спечелете 3000 награди от Hippoland и Hot Wheels


Играта е приключила!

Наградите са моментни и печелившите не се обявяват.


Кампанията се организира и провежда на територията на Република България и важи само и единствено за физическите магазини  ХИПОЛЕНД.

При закупуване на продукти с марката HOT WHEELS от който и да било физически магазин ХИПОЛЕНД в цялата страна,  на обща минимална стойност 19 лева в един касов бон в рамките на указания период от 25.10.2018г. до 15.11.2018г., всяко лице, което отговаря на изискванията на т. 5 по-горе, може да спечели една от 3000 награди. В играта НЯМАТ ПРАВО на участие клиенти, направили покупка на продукти с марката  HOT WHEELS в онлайн магазина на ХИПОЛЕНД.

За получаване на наградата, касовата бележка от покупка на продукт/продукти с марката HOT WHEELS на обща минимална стойност/на касовия бон/ 19 лева, след финализиране на покупката, се представя на касата на съответния магазин ХИПОЛЕНД и дава право на притежателя си да изтегли само една скреч карта. При изтриване на покритото поле, скреч картата показва дали участникът печели и, ако да, какъв вид награда печели. При печеливша карта наградата се получава веднага на касата на съответния магазин, в който е направена покупката. При получаване на спечелената награда, скреч картата се предава на касата на магазина.

Наградите се предлагат в асортимент от различни видове и не подлежат на подбор, а се раздават на случаен принцип, спрямо наличностите от конкретния вид в асортимента в съответния магазин. Учacтниĸ в игpaтa, cпeчeлил нaгpaдa cъглacнo тeзи ycлoвия и пpaвилa, нямa пpaвo нa зaмянa нa cпeчeлeнaтa нaгpaдa c пълнaтa й или чacтичнa пapичнa paвнocтoйнocт, ĸaĸтo и нa зaмянa нa cпeчeлeнa пpeдмeтнa нaгpaдa c дpyгa тaĸaвa.

Описание на наградите:

    1600 броя метална количка Hot Wheels – асортимент от над 20 различни вида
    700 броя Камион с влекач Hot Wheels – асортимент от над 4 различни вида
    400 броя Писта с изстрелвачка Hot Wheels – асортимент от над 4 различни вида
    200 броя Игрален комплект Hot Wheels City – асортимент от 2 различни вида
    100 броя Игрален комплект Дракон Hot Wheels

В Кампанията са включени и общо 200 броя непечеливши скреч карти, на които, при изтриване на покритото поле, се появява надпис „Опитай пак“.

Всеки Участник има право да участва в Кампанията неограничен брой пъти. Покупката на още продукти с марката HOT WHEELS на обща минимална стойност над 19лв. в следваща (нова) касова бележка дава право за ново участие в играта чрез теглене на нова скреч карта.


Краен срок - 15 ноември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара