Спечелете уикенд за двама в Боровец и безплатно обслужаване на автомобила


Краен срок - 28 октомври 2018

Как да участваш?

01 Стъпка
До 28.10.2018 попълни формата за участие, като добавиш данни за теб и твоя автомобил SUZUKI.
*личните данни, които ни предоставяш, ще се ползват единствено за обработка на твоето участие в играта

02 Стъпка
Сподели с нас любимите ти снимки с твоя автомобил SUZUKI.
*предоставените снимки ще използваме за публикации в профилите на SUZUKI България в социалните медии

03 Стъпка
На 30.10.2018 ще обявим най-верния автомобил SUZUKI в страната.

Участник в играта може да бъде всяко физическо лице над 18 години, което притежава валидно свидетелство за управление на МПС на територията на Р. България и е собственик на автомобил SUZUKI.

Потребителите могат да участват в играта само през специално създадена от Оргатизатора интернет страница www.suzuki.bg/25years (наричана по-долу „Лендинг страницата“).

Участието в играта не е обвързано с покупка на продукти/услуги, предлагани от Оргатизатора.

За да участва в играта, лицето следва да:

a/ предостави доброволно информация за себе си (име, фамилия, град, телефон, ел. поща) като собственик на автомобила и за самия автомобил (модел, година на първа регистрация, пробег), с който се регистрира в играта;

б/ да предостави от 1 до 5 броя свои снимки с автомобила, които Организаторът ще ползва за целите на създаване на съдържание в социалните мрежи по време на периода на играта. Качените от участниците снимки следва да са изцяло в съответствие с добрите нрави и действащото законодателство, включително, но не само да не съдържат нецензурни и неприлични символи, както и да не подтикват към действия, които биха могли да създадат опасност за увреждане на здравето на лицата, които в последствие може да видят тези снимки. Снимки, съдържащи голота, нецензурно съдържание и жестове, както и расизъм или политическа пропаганда ще бъдат изтривани.

Наградата в играта се дава на един участник, който се е регистрирал като собственик на автомобил SUZUKI, изпълняващ едновременно и двете условия - на най-голям пробег и най-стара година на първа регистрация.   

Победителят ще бъде обявен на 30.10.2018 с име и снимка на лендинг страницата.

Организаторът ще се свърже с победителя по имейл или телефон в срок от 2 работни дни след обявяването на информацията. В случай, че Организаторът не може да се свърже с победителя в рамките посочения срок, то Организаторът запазва правото си да обяви нов победител.

Организаторът не е отговорен, ако не може да се свърже с победителя поради:

    технически проблеми в имейл акаунта, който победителя използва;
    технически проблеми с телефона, който победителя използва;
    предоставянето на грешен или неактуален имейл адрес и/или телефонен номер, който победителя е предоставил при участието си.

Участниците нямат право да извършват действия или да използват програми, или да правят опити за това, за да заобиколят/нарушат правилата на играта за регистрация, което изкуствено увеличава шансовете за спечелване на награда, извън описаното в механизма на Активацията, като например да въвеждат несъответстващи на истината пробег и/или дата на първа регистрация.

Наградата определена от Организатора е:

1) безплатно сервизно обслужване на автомобила SUZUKI в срок докато той е регистриран като собственост на обявения победител, но не по-късно от 30.10.2023 г., като сервизното обслужване се извършва в представителството на МИРКАТ ООД на адрес гр. София, ул. Поп Грую 96 според предписанията на SUZUKI MOTOR CORPORATION.

и

2) уикенд за двама в хотел ЛИОН в Боровец на база ол-инклузив, с демонстрационен автомобил SUZUKI VITARA с пълен резервоар, като автомобилът се получава и предава от представителството на МИРКАТ ООД на адрес гр. София, ул. Поп Грую 96. Уикендът се ползва с предварителна резервация и в срок до 17.12.2018 г.

При получаването на наградата победителят е длъжен да представи документ за самоличност, валидна шофьорска книжка и голям талон на автомобила SUZUKI.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара