Спечелете колело от градски тип от dm drogerie markt Bulgaria


Краен срок - 31 октомври 2018

А някой ще кара коoлелoo 🚴‍♀️ …от dm! Участвай в играта ни! Гримирай се с най-новата ни марка декоративна козметика 183 DAYS by trend IT UP 💄, сподели в коментар под този пост своята снимка в анфас, и можеш да спечелиш кокетен велосипед.

Споделяй снимки до 31.10., а накрая една късметлийка ще спечели колело от градски тип 🚲.

Лица под 16 години нямат право да участват в играта СНИМАЙ СЕ ГРИМИРАНА СЪС 183 DAYS!

Играта се провежда само на територията на Република България, като  продуктите от марката 183 DAYS by trend IT UP се предлагат само в избрани магазини на dm:
ПЛОВДИВ РИТЕЙЛ ПАРК, ул.Менделеев 2 Б
БУРГАС БУРГАС ПЛАЗА, ул.Транспортна, МОЛ Бургас Плаза
СОФИЯ СЕРДИКА, бул.Ситняково 48, БЦ Сердика
ВАРНА ГРАНД МОЛ, бул.Андрей Сахаров 2
СОФИЯ БИЗНЕС ПАРК, ж.к. Младост 4, сгр.11
СОФИЯ СЛАВЕЙКОВ, пл.Славейков 2
ПАЗАРДЖИК, ул.Градски пазар 1, МОЛ Пазарджик
СЛИВЕН, ул.Цар Освободител 1Б
СОФИЯ PARADISE CENTER, бул. Черни връх 100
ПЛЕВЕН ПАНОРАМА МОЛ, ул.Иван Миндилков 1
ВАРНА ЛЕНДМАРК, бул.Сливница 24
ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЦЕНТЪР, ул.Христо Ботев 1
СОФИЯ THE MALL, бул.Цариградско шосе 115
СОФИЯ МЛАДОСТ ЛИДЛ, Младост 3, ул.Атанас Москов 20
СОФИЯ МЛАДОСТ 1 ПАЗАР, ул.Методи Андонов
БУРГАС УЛТИМА, ул.Васил Левски 16
РАЗГРАД, бул.България 17
СОФИЯ КРАСНО СЕЛО, ул.Хубча 2
СОФИЯ РИНГ МОЛ 2, Околовръстен път 216
ПЛОВДИВ МОЛ ПЛОВДИВ,
СОФИЯ МОЛ СОФИЯ 2, бул. Ал.Стамболийски 101
ПЛОВДИВ РИТЕЙЛ ПАРК ЮГ,ул.Македония 95
ПЛОВДИВ РИТЕЙЛ ПАРК Север, бул.България 115 А

Всяко лице, което отговоря на условията за участие и има желание да участва в Играта СНИМАЙ СЕ ГРИМИРАНА СЪС 183 DAYS, следва да посети официалната фейсбук страница на "дм България” ЕООД на адрес https://www.facebook.com/dmBulgaria, да отвори поста на играта и след това да качи в коментар към него своя портретна снимка в анфас, фокусирана върху лицето (моля вижте приложения пример), на която участничката е гримирана с продукти на марката 183 DAYS by trend IT UP
                  
Организаторът си запазва правото да изтрие всяка снимка, изпратена от участник, която се отклонява от изискванията или противоречи на закона, морала или добрите нрави. Единствено снимките, които отговарят на изискванията и условията на СНИМАЙ СЕ ГРИМИРАНА СЪС 183 DAYS, ще бъдат допуснати за участие и съответно оставени на официалната фейсбук страница на "дм България” ЕООД.

В томболата за награда велосипед ще попаднат всички участници, чиито снимки са качени, одобрени от Организатора по т. 2 по-горе и публикувани на официалната фейсбук страница на "дм България” ЕООД.

Победителите в Играта ще бъдат изтеглени на случаен томболен принцип на дата 15.11.2018г. в Централата на Организатора от петчленна комисия, съставена от Организатора. Допълнително ще бъдат изтеглени и 1 резервен участник, който ще получи наградата, в случай, че първоначално изтегленият печеливш се откаже от нея или не я потърси в упоменатия за получаване срок. Имената на печелившият и резервния участник ще бъдат упоменати с име, фамилия и имейл адрес в специален протокол, изготвен и подписан от членовете на комисията.

Имената на победителя, определен по реда на настоящите условия и правила, ще бъдат качени в коментар под поста на играта, в срок до 3 (три) работни дни след определянето им по реда на т. 7 и т. 8 по-горе. След обявяване на печелившия, той трябва да се свърже с Организатора чрез лично съобщение във фейсбук в срок до 30.11.2018, за уточняване на условията и начина на получаване на наградата по реда, описан по-долу в т. 3.2.

Победителят в томболата  ще получи предметна награда – велосипед , избран изключително по свободен избор и преценка на Организатора.

Наградата може да бъде взета от избран от наградения и съгласуван предварително с Организатора магазин от магазинната мрежа на „дм България” ЕООД в срок до 31.12.2018г. Датата за получаване се съгласува предварително с Организатора.

При получаването на наградата печелившият участник трябва да представи на служителите на Организатора в съответния магазин личната си карта за идентификация.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара