Спечелете 5 двойни билета за концерта на Enrique Igleasias


Играта е приключила!

Печеливши:

Натали Атанасова, 26 год., гр. София
Борислав Терзиев, 28 год., гр. Варна
Марина Славова, 26 год., гр. София
Виктория Беева, 22 год., гр. София
Силвия Василева, 23 год., гр. София



Enrique Iglesias ще се завърне в България за концерт, шоуто ще се състои в зала "Арена Армеец" в София на 6 ноември, а радио The Voice ти дава уникалната възможност да си част от него.

Той ще изпълни най-новите си и големи хитове пред българската публика - "Duele El Corazon", "Subeme La Radio", "El Baño" и "Move To Miami", които са добре познати от ефира на The Voice.

Турнето на латино звездата е под надслов All The Hits Live, и ще зарадва аудиторията със спиращи дъха ефекти и мощен звук.

Поводът: Ние от радио The Voice знаем колко обичате латинския хитмейкър, затова ще зарадваме петима от вас с двоен билет за шоуто му в България.

Наградата: 5 броя двойни билета за концерта на Enrique Igleasias на 6 ноември в София.

Играта: Задачата е проста - слушайте внимателно радио The Voice. Когато чуете в ефир песен на Enrique Iglesias влезте на www.thevoice.bg, регистрирайте се през формата за участие и ни кажете коя песен и в колко часа сте "уловили". Всеки петък (в периода от 1 октомври до 2 ноември) Даниел от Morning Voice на случаен принцип на живо в ефир ще изтегли един от всички участвали.

Важно: В играта могат да се включат само лица, навършили 18 години.



Краен срок - 1 ноември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара