Спечелете билети за мача Кубрат Пулев - Хюи Фюри


Краен срок - 21 октомври 2018

Спечели двоен билет за мача Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри

Изживей емоцията на метри от ринга заедно с GONG.bg!
За да участваш - регистрирай се до 21 октомври 2018г.

Победителя ще се определят чрез жребий на случаен принцип измежду всички, взели участие в играта. Инициали от имената на победителя ще бъдат публикувани на интернет страницата на играта.

• НАГРАДИТЕ В ИГРАТА СА:
Два билета за боксов мач, който се провежда на 27.10.2018г. в зала Арена Армеец, София между Кубрат Пулев и Хюи Фюри.

• Участие
1. За участие в Играта участникът трябва да посети сайта https://gong.bg/ .
2. Участието в Играта е безплатно. Всеки участник има право да участва еднократно в рамките на периода на провеждане на играта.
3. Участието в Играта се осъществява, като потребител, посетил сайта https://gong.bg/igra, въведе имена, мобилен телефон или имейл за връзка с него във формата за участие.

Участникът доброволно предоставя на Организатора на Играта личните си данни за обработване за целите на Играта, по-конкретно – за целите на идентификация на участвалите в Играта лица, записване на същите, както и за целите на идентификация на победителите в Играта и осъществяване на връзка с тях по повод на връчване на спечелените от тях награди. За избягване на всяко съмнение, събираните за целите на организиране и провеждане на Играта лични данни на участниците ще бъдат надлежно изтрити от Нет Инфо след приключване на Играта и изтегляне на печелившите в нея участници, т.е. личните данни следва да бъдат премахнати от всички системи и сървъри на Нет Инфо най-късно на 31 октомври 2018 г. Единствено, данните на спечелилия участник ще бъдат запазени за целите на счетоводна и данъчна отчетност в законоустановените за това срокове.

Печелившите в Играта се определят чрез жребий на случаен принцип измежду всички, взели участие в играта.

За получаване на наградата е необходимо Участникът да потвърди желанието си да се възползва от нея в срок от 5 календарни дни, след като Организаторът на играта се е свързал с него чрез предоставен контакт.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара