Спечелете ваучери за над 30 000лв. за БЕЗПЛАТНО паркиране от Urbo App


Играта е приключила!

Печелившите участници за големите награди за всеки месец ще бъдат изтеглени на томболен принцип от екипа на URBO на всяко 25-то число на следващия месец и ще бъдат уведомени писмено за спечелената награда на посоченияот тях email адрес.



#Зареди ваучер и спечели с URBO и Mastercard безплатни часове за паркиране

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

Стъпка 1: Изтеглете безплатно мобилното приложение URBO от App Store или Google play

Стъпка 2: Регистрирайте се в приложението като попълните коректно:

„Име“; „ Фамилия“; „E-mail” и телефонен номер;

Приемете Общите условия за ползване на приложението и влезте във Вашия профил;

Стъпка 3: Заредете с дебитна или кредитна карта Mastercard ваучер за 10.00 лева или повече и получавате допълнителен ПОДАРЪК ВАУЧЕР ОТ 1 ЛЕВ ЗА ПАРКИРАНЕ в „синя“ и „зелена“ зона на територията на Столична община.

Стъпка 4: За участие в томболата за големите 12 награди – ВАУЧЕРИ ПАРКИРАНЕ на стойност 20 лева, моля допълнително след заредения ваучер от 10.00 лв. или повече да влезете във Facebook страницата на URBO https://web.facebook.com/URBOAPP/ и под поста за играта да напишете коментар #ПаркирайUмно, заедно с 6-цифрен код на ваучера от 1.00 лв., който сте получили.

Ако сте вече регистриран потребител на URBO, може да започнете директно от Стъпка 3.

В рамките на кампанията ще бъдат раздадени общо 30 000 награди от по 1.00 лв. за всеки един потребител, заредил ваучер от 10.00 лв. с Mastercard до изчерпване на количествата, както и 12 (дванадесет) награди от 20.00 лв – по 2 всеки месец до края на кампанията.

Печелившите участници за големите награди за всеки месец ще бъдат изтеглени на томболен принцип от екипа на URBO на всяко 25-то число на следващия месец и ще бъдат уведомени писмено за спечелената награда на посоченияот тях email адрес.

Всеки участник, заредил ваучер от 10.00 лв. с Mastercard, печели БОНУС от 1.00 лв., който може да види веднага в своята история на плащания в приложение URBO като БОНУС ВАУЧЕР със специфичен код. Един участник може да спечели само 1 брой от големите награди от 20.00 лв.

Всички награди се получават под формата на ваучери за платено паркиране в „синя“ и „зелена“ зона на територията на Столична община. Ваучерите могат да се използват само чрез мобилното приложение URBO. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Печелившите участници ще бъдат уведомени от Организаторите за спечелената награда от 20.00 лв. в Играта чрез посочения от тях имейл адрес. Профилите на спечелилите потребители ще бъдат директно заредени със сумата от  20.00 лв., която може да се използва за заплащане на паркиране.


Краен срок - 31 декември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара