Спечелете 3 семейни спа уикенда в Lighthouse Golf and SPA Resort


Краен срок - 4 ноември 2018

Lighthouse Golf & Spa Resort и Списание "9 месеца" стартират новата си атрактивна игра. 🔝🔝🔝

❓Споделете с нас „С кого бихте отишли на 5-звездна спа почивка” и ще получите възможността да спечелите един от трите подаръчни ваучера за луксозен незабравим семеен спа уикенд. 🎁🎁🎁

✅🔣Не забравяйте да @#тагнете човека, който бихте взели със себе си и с когото бихте споделили емоциите си в Lighthouse Golf and SPA Resort. 😍😍😍

Желаем Ви успех! 🎁🤩😍

За да се включите в играта, е необходимо да споделите в коментар под публикацията С кого бихте отишли на 5-звездна спа почивка. Не забравяйте да тагнете човека, който бихте взели със себе си и с когото бихте споделили емоциите си в Lighthouse Golf and SPA Resort.

Състезават се само коментарите, които отговарят на условията. Коментари под настоящите "Общи условия и правила на играта" няма да вземат участие в томболата. Взима се под внимание еднократно участие на участник, без значение колко пъти е дал своя отговор.

Победителите са 3 (трима), избрани на случаен принцип, спазили условията на играта и оставили отговор под публикацията. Имената им ще бъдат публикувани на стената на фейсбук страницата на Списание "9 месеца" (https://www.facebook.com/spisanie.9meseca/) на 5.11.2018 г. в 10:00 часа. Ако видите своето име, ви молим да ни изпратите лично съобщение във фейсбук, с което да ни предоставите трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка, за да ви изпратим наградата по куриер за Ваша сметка. Участник, непотърсил своята награда в 10 (десет) дневен срок, губи правата си върху нея. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващ изтеглен участник, който отговаря на Условията за участие в Играта.

Наградите са 3 бр. семейни спа уикенда в Lighthouse Golf and SPA Resort.

Забележка: Вашите лични данни се обработват и съхраняват от "9 месеца" ООД единствено и само с цел участие в настоящата фейсбук игра. Можете да заявите заличаване, корекция или да получите достъп до личните си данни по всяко време на e-mail: info@9meseca.bg.

С участието си в играта, Вие се съгласявате "9 месеца" ООД да предостави Вашите лични данни на Lighthouse Golf and SPA Resort!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара