Спечелете 100 евро от Daedalus Online


Краен срок - 15 декември 2018

Регистрирайте се в онлайн общността на Daedalus Online и ще получите възможност да участвате в различни проучвания и да изразявате своето мнение.

За всеки попълнен въпросник ще получавате определен брой точки, които могат да бъдат обменяни за ваучери.

И повече, тези които се регистрират в общността на Daedalus Online до 15.12.2018 могат да спечелят при теглене на случаен принцип 100 евро.

Влез в нашата общност сега и започни да получаваш онлайн проучвания по и-мейл

Попълни нашите проучвания за подобряване на профила си, за да имаш повече възможности за печалба. Проверявай и-мейла си всеки ден за нови покани за проучвания.Попълвай онлайн въпросниците, за да получаваш точки.

Заменяй точките си за ваучери, когато събереш поне 1000 точки.

Защо да станеш член?

За да влияеш на бъдещето • За да участваш в онлайн проучвания, които ти носят възможност за печалба • За да бъдеш мотивиран да пробваш нови продукти

Daedalus Online извършва онлайн проучвания за различни компании от Румъния, Европа и САЩ в области, като предварителни проучвания за телевизионни реклами, реклами за представяне на нови продукти, измерване нивото на удовлетвореност на клиентите и др.

Daedalus Онлайн извършва само онлайн проучвания. Ние не сме обвързани по никакъв начин с рекламна дейност или директен маркетинг. Нашите усилия са насочени към набавянето на статистически данни за проучваните обекти.

Събраните данни от проучванията са абсолютно конфиденциални. Целта на онлайн проучванията е да се събират статистически данни за групи хора, а не за отделни индивиди. Събраните данни на ниво отделен индивид не се публикуват никъде. Daedalus New Media Research има право да предоставя събраната информация на друга фирма за целите на пазарните проучвания, като в тези случаи данните отново ще се разглеждат като статистически и ще се подчиняват на същите правила за конфиденциалност.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара