Спечелете 3 двупосочни билета до мечтана дестинация


Краен срок - 15 ноември 2018

Търкиш еърлайнс" (Turkish Airlines) организира конкурс за детска рисунка под надслов "Градът, за който мечтая с Turkish Airlines", съобщи авиокомпанията. В него могат да се включат деца от 5 до 12 години, а за победителя авиокомпанията е подготвила специална награда – 3 двупосочни билета до нарисуваната дестинация (за детето и двама родители).

Крайният срок за участие е 15 ноември.

Един от 304-те града по света, до които летят самолетите на Turkish Airlines, трябва да нарисуват децата, за да се включат в конкурса, като могат да използват всякакви материали и техники. Историята, която пресъздават с картините си, зависи изцяло от тях.

Важно е само рисунките да са във формат А3, а на гърба им да бъдат написани името и възрастта на художника, както и адрес, телефон и имейл на родител или настойник за контакт. Всички творби трябва да се изпратят до офиса на Turkish Airlines на адрес бул. "Цар Освободител" 14, "Лендмарк център", 1000 София.

Жури ще разгледа и оцени всички рисунки, а големият победител ще бъде обявен на специална церемония, която ще се проведе на Терминал 2 на летище София. Там ще бъде подредена и изложба с получените картини.

Миналата година конкурсът се проведе за пръв път. Тогава повече от 300 деца изпратиха своите рисунки, а победителка стана Елена-Мария, която сбъдна своята мечта да посети Барселона със семейството си.


Спечелете СЕГА

2 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара