Спечелете ваучер на стойност 500 лв. от JYSK


Играта е приключила!

Печеливш: Дениз Михайлова



По случай откриването на магазина в град Видин, на бул. Панония (на изхода на моста) имате невероятната възможност да спечелите ваучер на стойност 500 лв., за покупки в магазин JYSK Видин. Единственото което трябва да направите е да разгледате промоционалната брошура по-долу, да изберете предпочитания от вас артикул и да попълните формуляра.

Участниците в тази промоция са всички, които разгледат промоционалната брошура и запишат любимия си артикул във формуляра на JYSK.bg/vidin, в периода 14.09. - 28.09.2018.

В промоцията имат право да участват всички лица, навършили 18 години, граждани на Република България и законно пребиваващи. Служители на JYSK и членове на тяхното семейство (деца, родители, съпруг/съпруга) не могат да вземат участие в промоцията.

В случаи, че печелившия не може да получи наградата си, поради причини различни от това че е непълнолетен (под 18 години), то той/тя може да бъде представен от упълномощено лице, което да се подпише под името на клиента, за да удостовери че наградата е получена.

С участието си в тази промоцията участниците се съгласяват, че в случай на спечелване на награда, техните имена, адрес или други лични данни биха могли да бъдат използвани от организатора в аудио, видео или печатни материали, за което той не им дължи заплащане.

Наградата в тази промоция е само една и тя се състои във ваучер на стойност 500 лв.

Наградата ще бъде изтеглена онлайн на 28.09.2018, с помощта на независима програма.

Печелившият ще бъде известен до 5 дена след тегленето.

Наградата трябва да бъде използвана в магазин JYSK Видин, бул. Панония (на изхода на моста).


Краен срок - 28 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара