Спечелете 10 пакета с немски стоки от Kaufland


Краен срок - 30 септември 2018

Колко добре познавате Германия?

След успешно отговаряне на нашите въпроси свързани с Германия, единственото, което остава да направиш е да попълниш коректно формуляра по-долу. Така участваш в разпределението на наградите - 10 пакета с немски стоки. Всеки пакет включва:

    1 опаковка кафе K-bio, 500 гр
    1 пакет меденки с глазура K-Classic
    1 опаковка квадратни вафли с лешников крем K-Classic (8 бр. в опаковка)
    1 пакет желирани бонбони K-Classic
    1 кутия солен фъстък K-Classic
    1 опаковка картофен снакс със сол Soltino
    1 брой кег бира Stephansbrau Premium Pils 4,9%, 5 литра или Stephansbrau Hefeweizen bira 5,5%, 5 литра 

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА.

За участие в Играта е необходимо участникът да:

    отговори правилно на поне три от петте въпроса в нашата викторина, която се намира на адрес www.kaufland.bg/germaniya;
    попълни с коректна информация задължителните полета от онлайн формуляра и го изпрати в периода за участие (от 24 септември 2018 г. до 30 септември 2018 г. включително).

Всеки участник има право да участва неограничен брой пъти, но може да спечели само една награда в рамките на Играта.

Онлайн формулярът съдържа следната информация: име, фамилия, населено място, имейл и телефонен номер за връзка, поле за съгласие за получаване на актуална информация от Kaufland, поле за сигурност и поле, потвърждаващо, че участникът има навършени 18 години. Задължителните полета, които трябва да бъдат попълнени, за да се счита едно участие за валидно са: име, фамилия, населено място, имейл и правилен отговор на въпроса.

С попълването на онлайн формуляра участниците дават съгласието си личните им данни да бъдат обработвани за целите на Играта, а в случай че бъдат обявени за печеливши, дружеството да публикува техните данни (имена, населено място), снимка и видеоматериал от награждаването) по избран от дружеството начин, включително на интернет страницата на Kaufland и на страници на Kaufland в социалните мрежи.

Коректно попълнени формуляри следва да бъдат изпращани чрез онлайн платформата на Играта най-късно до 23:59 часа на 30.09.2018 (неделя). Формуляри, изпратени след този час, няма да участват в тегленето на наградата.

Наградата ще бъде изтеглена на случаен принцип, в присъствието на комисия, съставена от представители на следните звена: „Ревизия“, „Право и съответствие“ и „Маркетинг и реклама“, която удостоверява резултатите от тегленето.

Наградата ще бъде изтеглена на 01.10.2018 г.

Имената на печелившия ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички регистрирани формуляри.

Само печелившият Участник ще бъде уведомен – по имейл до 3 (три) работни дни след тегленето на наградите.

В случай че Организаторът не може да осъществи контакт с печелившия в рамките на 3 (три) работни дни, участникът губи правото си да получи наградата. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg) след свързване и потвърждение от тяхна страна.

При награда на стойност над 30 лв. (трийсет лева), Организаторът се задължава да предостави на печелившите участници служебна бележка, удостоверяваща стойността на наградата, след попълване на декларация.  Печелившите ще могат да използват служебната бележка за подаване на своята годишна данъчна декларация във връзка с изискванията на Закона за данъците върху доходите на физическите лица. С цел издаване на служебната бележка, печелившите участници предоставят необходимите лични данни в съответствие със Закона за данъците върху доходите на физическите лица.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара