Сподели любимите си рецепти с "Градус" и спечели награди


Играта е приключила!

Печеливши: K.A.G., Eni21, radost!, pepi_r, beb_, Marsia_K



Фирма „Градус“ е основана през 1992 г. от братята Лука и Иван Ангелови и от над 25 години е любима и предпочитана марка на домакинствата в България.

Ние от „Градус“ имаме отговорност към своите клиенти и се стремим винаги да им предлагаме качествена продукция. Това е възможно благодарение на нашия затворен цикъл за производство. Какво означава това? Фирмата притежава собствен фуражен завод, люпилня, ферми за родителски стада, ферми за угояване на бройлери и предприятие за преработка на птиче месо. Само по този начин можем да сме сигурни, че на всеки един етап високите стандарти на „Градус“ се спазват безкомпромисно, а до нашите клиенти стигат качествени и свежи продукти.

През 2015 г. марката „Градус“ бе избрана за „Супербранд“ в категорията „Месни храни“ в резултат на независимото проучване на потребителския сегмент на българския пазар, осъществено от международната организация Superbrands с партньорството на водещия институт за маркетингови проучвания GfK Bulgaria.

През 2017 г. получихме отличието Best Buy от швейцарския институт ICERITAS. Фирма „Градус“ е посочена на първо място в категорията „Прясно опаковано месо“.

През 2017 г., по случай 25-годишнината на марката, създадохме 25 рецепти, обвързани със значими събития от съответните години. На официалната ни страница може да откриете апетитни предложения в няколко категории: „Street Food“, „Класически рецепти в нов прочит“, „Лесни рецепти с 5 продукта“, „Световни рецепти по български“.

Развихрете кулинарното си въображение с „Градус“ и BG-Mamma!

Запретнете ръкави и ни покажете своите любими и изпитани рецепти с пилешко месо. Супи, предястия или екзотични специалитети? Вие решавате! За да се включите в предизвикателството, е необходимо да публикувате в темата рецепта и/или снимка на приготвено от Вас ястие с пилешко месо. Всеки потребител може да участва с неограничен брой рецепти или снимки.

На 28 септември, 5 октомври и 16 октомври ще изтеглим по двама късметлии, които ще спечелят кулинарен комплект - престилка за готвене "Градус", ножица за пиле и книгата на Бон апети. 


Краен срок - 15 октомври 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара