Спечели радост от храната с Дерони!


Играта е приключила!

Печеливши:

Тоня Бончева от Варна
Милена Мичева от София
Диман Кирилов от Стара Загора
Бисер Кръстев от София
Даниела Петкова от Симеоновград
Светослав Георгиев от Бургас
Илияна Стоилова от Пловдив
Милен Брадичков от Габрово
Стоян Бибишков от Сандански



Всеки делничен ден БГ Радио и Дерони ви дават възможност да спечелите  продукти с любимите ви изкушения от марка Дерони!

Включете се в играта до 28 септември като се регистрирате и отговорите правилно на дневния въпрос. Всяка вечер след 18 часа в Любими песни за любими хора ще теглим с томбола името на един от всички отговорили правилно на въпроса за деня, който ще получи награда:  2 бр. Староселска едросмляна лютеница, 1 бр. Староселска едросмляна лютеница, 1 бр. Традиционна финосмляна лютеница, 1 бр. Домашна финосмляна лютеница, 1 бр. Традиционна лютеница Мечта, 1 бр. Домашна лютеница Мечта, 1 бр. Домашен айвар и 1 бр.  Кетчуп Мечта.

Староселска едросмляна лютеница Дерони – прекрасно съчетание с добре узрели зеленчуци, незабравимо вкусна, създадена по технология, възпроизвеждаща домашното производство на лютеница. Приготвена с добре узрели зеленчуци, отгледани в слънчевите градини на Дерони, поливани с бистра вода, свежо набрани и изпечени часове след беритбата. „Староселска едросмляна лютеница Дерони – в къщи един буркан не стига!”

Компания Дерони вече години има благородна кауза - да произвежда натурално вкусни продукти с качество, което да удовлетвори нуждите на своите любими потребители. Тази цел може да бъде изпълнена единствено чрез използване на здрави и вкусни зеленчуци за производството на разнообразните групи продукти с марка Дерони. По тази причина Дерони създаде своите градини в слънчевата Горнотракийска низина, където вече 13 години отглежда здрави и вкусни зеленчуци, прилагайки един иновативен - революционен метод. Първо оздравява земята чрез засяване на определени видове зеленопокривни растения, с цел изчистване на земята от плевели и обогатяване й с био зелена маса. Дрениране на всички полета от 2850 дка, с помощта на което, при проливни дъждове, водата не се
задържа на повърхността и по този начин земята се запазва здрава и плодородна. Зеленчуците се поливат с бистра филтрирана вода.

Вече здравата и плодородна земя се отблагодарява с богата реколта от здрави и вкусни зеленчуци - червени и зелени чушки, домати, патладжани и краставички. През лятото и есента зеленчуците се берат и часове след това се изпичат и произвеждат във фабриките на Дерони.

Дерони разполага с 3 производствени фабрики с 14 технологични линии. Всяка фабрика има съвременна лаборатория за непрекъснат контрол на процесите на производството. Трите фабрики са сертифицирани по всички необходими европейски стандарти. Всичко това дава възможност за производството на продукти със заложено качество без консерванти.

ДЕРОНИ – УДОВОЛСТВИЕТО ОТ НАТУРАЛНО ВКУСНАТА ХРАНА!



Краен срок - 28 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара