Спечели награда от Класацията на къмпингите в България


Играта е приключила!

Печеливши:
Сирма Катеринчева печели Термос Primus
Анна Кабакчиева печели Хладилна чанта Outwell
Ели Евлогиева печели Лампа/фенер Easy Camp



Класацията на къмпингите в България #BestBGcamp2018 се провежда за четвърта поредна година от Camping.bg със съдействието на верига спортни магазини SportDepot. Те ще предоставят 3 награди за гласувалите в анкетата, които ще бъдат раздадени на лотариен принцип.

Ето какви са и наградите:

Термос Primus
Термосът Vacuum Bottle 0.5L на марката Primus има отлична изолация, която запазва напитките горещи или студени с часове, благодарение на двустенната си конструкция от неръждаема стомана. Въпреки материала, от който е направен, термосът е лек и компактен - тежи 400 гр. и е с обем за 500 мл. течност. Капачката му може да бъде използвана като чаша. Той ще ви служи чудесно по време на преходи в планината, ски, риболов и други приключения на открито.

Хладилна чанта Outwell
OUTWELL Petrol L е стилна хладилна чанта, подходяща за пикник, плаж, фестивали и къмпинг. Тя задържа храната и напитките охладени за няколко часа. Изработена е от материя с водоотблъскващо покритие, която се почиства изключително лесно. Обемът на тази чанта е 20 литра.

Лампа/фенер Easy Camp
Mamba Torch Lantern на марката Easy Camp е супер удобно осветително тяло за къмпинг 2 в 1. То може да бъде използвано и като лампа, и като фенер. Силата на светлината е достатъчно добра, за да осигурява видимост в тъмните нощи сред природата - 40 лумена. Същевременно е мека и приятна, така че да не натоварва излишно зрението.

Ако се изкушавате да опитате късмета си и да станете притежател на едно от тези 3 чудесни пособия за къмпинг, вземете участие в годишната анкета-класация на къмпингите в България #BestBGcamp2018. Трима от всички анкетирани ще спечелят награда на лотариен принцип.

Класацията на къмпингите в България ще продължи през целия месец септември. Тя има за цел да оцени българските къмпинги в 7 категории:

    Любим къмпинг на българите на българското Черноморско крайбрежие
    Любим къмпинг на българите във вътрешността на страната
    Най-добър къмпинг в категория "Удобство и хигиена"
    Най-добър къмпинг в категория "Допълнителни услуги и забавления"
    Най-добър къмпинг в категория "Снабденост, хранене и пазаруване"
    Най-добър къмпинг в категория "Подобрения и развитие"
    Най-добър къмпинг в категория "Локация и околна среда"

Допълнително, събраните данни ще разкрият къде къмпингуват най-често българите, какви удобства и услуги очакват да получат на място и какви са според тях проблемите за развитието на българския къмпинг туризъм.



Краен срок - 30 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара