Спечелете семеен еко уикенд, 8000 плюшени играчки и 8000 книжки от Bonduelle


Краен срок - 24 октомври 2018

Добре дошъл в Бондюелия, магическата страна на зеленчуците!

Приготвили сме ти много забавления и награди всеки ден.

От 25 септември до 24 октомври 2018 г. регистрирай своя код и играй за една от 300 дневни и 12 седмични награди.

А може и да си големият щастливец, който ще спечели едно истинско приключение!

Да тръгваме!

Промоцията на Bonduelle се организира и провежда на територията на Република България. Всички обекти, в които се провежда промоцията, са обозначени със съответните рекламни материали (плакати, уоблери, палетни зони, дегустации, промоутъри, др.).

В промоцията има право да участва всяко физическо лице, което: (i) отговаря на условията по раздел 4 по-горе, (ii) е закупило поне 2 продуктa с марка Bonduelle (продуктите могат да бъдат както консервирани, така и замразени зеленчуци); и (iii) е поискало да му бъде предоставена карта за участие или е приело такава карта.

Всеки клиент на обектите от Част 3, закупил поне 2 продукта с марка Bonduelle (консервирани и/или замразени зеленчуци), получава скреч карта на касата на обектите. При получаване на карта за участие всеки Участник може моментално да провери каква награда печели. За целта трябва да изтърка специалното поле, на което е положено скреч мастило. След изтъркването на този слой, участникът разбира каква награда печели. Подаръците може да получите от касите или от Информационен щанд в обектите. Клиентът трябва да представи касова бележка или копие от нея, както и печелившата скреч карта. Печелившата скреч карта остава в магазина с цел коректно отчитане на резултатите от промоцията след нейното приключване, както и като доказателство, че подаръците са стигнали по предназначение до крайните клиенти и търговските обекти са изпълнили своя ангажимент към Организатора.

Ако участникът не печели моментална награда по описания в т.4.3. начин, може да регистрира кода от получената скреч карта на уебсайта www.bonduelle.bg/bonduellia и да участва в спечелването на седмични и/или голяма онлайн награди, описани в Част 6.

Броят на участията в периода на промоцията е неограничен.

За цялата страна е определено количество от 8000 плюшени играчки (по 2000 бр. от 4 вида – зелен фасул, боб, гъба, камба) и 8 000 детски книжки Bonduelle „Сприятели се с Приключенците от Бондюелия”.

За целия период на промоцията е определена една голяма награда: еко уикенд за семейството в ЕКО Хотел „Здравец“ (гр. Пловдив), възлизащ на себестойност не повече от 300 лв. без ДДС и включващ 2 нощувки за четиричленно семейство, закуска и допълнителни услуги и забавления, в зависимост от периода в годината, в който ще се използва наградата.

За целия период Организаторът е предвидил следното разпределение на наградите, описани в т.6.1. и 6.2.:

1. Дневни онлайн награди: 10 броя всеки ден за периода на промоцията (общо 300 дневни награди), раздавани след теглене на лотариен принцип на всички въведени промо кодове от скреч карти за съответния ден.

Дневните награди са общо 5 броя детски книжки и 5 броя плюшени играчки, като всеки участник може да спечели на лотариен принцип само по 1 брой дневна награда (детска книжка или плюшена играчка).

2. Седмични онлайн награди: 3 седмични награди за периода на промоцията (общо 12 седмични награди), раздавани след теглене на лотариен принцип на всички въведени промо кодове от скреч карти за съответната седмица.

Седмичните награди са подаръчни комплекти от по 1 детска книжка, комплект от 4 плюшени играчки и 2 продукта Bonduelle.

Голяма онлайн награда: 1 (една) голяма награда за периода на промоцията, раздавана след теглене на лотариен принцип на всички въведени промо кодове от скреч карти за целия период на промоцията.

Общият брой награди за целия промоционален период е 16001.

Тегленето на наградите и обявяването на съответните победители ще се проведе по следния график:

1. Седмица 1, 25 септември – 30 септември 2018 г.: тегленето на наградите ще се проведе на 01 октомври 2018 г., а обявяването на победителите – на 02 октомври 2018 г.

Ще бъдат раздадени 3 комплекта седмични награди (описани в точка 6.2.1.2.).

2. Седмица 2, 01-07 октомври 2018 г.: тегленето на наградите ще се проведе на 08 октомври 2018 г., а обявяването на победителите – на 9 октомври 2018 г.

Ще бъдат раздадени 3 комплекта седмични награди (описани в точка 6.2.1.2.).

3. Седмица 3, 08-14 октомври 2018 г.: тегленето на наградите ще се проведе на 15 октомври 2018 г., а обявяването на победителите – на 16 октомври 2018 г.

Ще бъдат раздадени 3 комплекта седмични награди (описани в точка 6.2.1.2.).

4. Седмица 4, 15-24 октомври 2018 г.: тегленето на наградите ще се проведе на 25 октомври 2018 г., а обявяването на победителите – на 26 октомври 2018 г.

Ще бъдат раздадени 3 комплекта седмични награди (описани в точка 6.2.1.2.).

5. Всеки ден в 00:01 ч. ще се теглят по 10 участника, които на лотариен принцип ще получават по една от дневните награди за предишния ден (описани в точка 6.2.1.2.), а обявяването на победителите ще става в деня на тегленето, в 12:00 ч.

На 25 октомври 2018 г. ще бъде изтеглен участникът, който ще спечели голямата награда (описана в т. 6.2.).

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара